Ningú no pot discutir que la primera temporada de Leo Messi en el Paris Saint-Germain ha estat un fracàs estrepitós. Ha estat molt lluny de complir les expectatives, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu, i va ser un dels grans assenyalats pel ridícul en la Champions League. Perquè va estar desaparegut en l'eliminatòria de vuitens de final, contra el Reial Madrid, sent incapaç d'ajudar que el seu equip es classifiqués els quarts.

En la tornada va passar totalment desapercebut, i amb prou feines va entrar en contacte amb la pilota. I pitjor va ser en l'anada, en la qual tampoc no va aparèixer, i a més va fallar un penal, que podria haver canviat molt les coses. Lògic que ja es parli de la seva possible sortida de França a l'estiu, després de només un any, ja que ni ell ni la seva família no s'han adaptat a la seva nova vida. No només això, si no que l'argentí està molt descontent per com funciona l'equip, i creu que la gestió és pèssima.

També ha hagut de suportar tota mena de crítiques destructives, que segons la seva opinió són excessives i immerescudes, i fins i tot la seva pròpia afició l'ha esbroncat. Ara, l'últim en sumar-se a la moda de 'destrossar' a l'excapità del Barça ha estat Jerôme Rothen, que no es va mossegar la llengua a l'hora de parlar de davanter de 34 anys, durant l'emissió del seu programa, a la cadena 'RMC'. El que fos futbolista del PSG i de la selecció gal·la va dir el següent: "És un frau i un mercenari. Mai no hi va haver una història d'amor amb el PSG. Pel bé de tots, hauria de marxar al juny. Em xoca això. No és l'únic des de fa uns anys que treballa així aquí. Hem vist recentment sud-americans alçar la veu, estar en mala forma física i no jugar".

Nasser Al-Khelaïfi s'haurà de plantejar quina és la millor solució a tot això. Està clar que Messi no s'ha adaptat com s'esperava en el Parc dels Prínceps, i està lluny de justificar el seu sou, que és de 40 'quilos' anuals, la qual cosa el converteix en el més ben pagat del planeta.

Assenyalat per la marxa de Kylian Mbappé

I una altra raó per la qual Messi ha estat assenyalat és perquè creuen que és el principal responsable de la sortida de Kylian Mbappé. El campió del Mundial de Rússia demanava ser l'estrella del club, i ser el més ben pagat, per davant de Neymar Júnior. Estaven en converses per renovar el seu contracte, però tot es va esfondrar després de la contractació de Leo.

Mbappe senala PSG EFE

Kylian Mbappé/ EFE

Allà va ser quan l'astre francès va prendre la decisió d'anar-se'n, ja que creia que era el millor per a la seva carrera i la seva progressió.

Aterrarà gratis en el Reial Madrid.