Jorge Mendes no pren mai unes vacances ni cap tipus de descans. Durant els 365 dies de l'any està treballant en aconseguir moure als seus clients, i realitzar operacions que li suposin un important benefici econòmic, ja que sempre en treu profit gràcies a les comissions i a les primes. Ara mateix, està plenament concentrat a trobar una destinació per a Cristiano Ronaldo, que apunta a l'Al-Nassr de l'Aràbia Saudita.

Però tampoc no descuida altres assumptes, i Joao Félix també és entre les seves prioritats. Sap que el prometedor atacant no és feliç en l'Atlètic de Madrid, i que estar fart de tenir un paper secundari. Com es venia especulant, la seva relació amb Diego Pablo Simeone és totalment nul·la, i aquests rumors es va encarregar de confirmar-los Miguel Ángel Gil Marín. De passada, també va assegurar que aviat separaran els camins que uneixen a ambdues parts, sense descartar que això succeeixi el mes de gener.

Jorge Mendes EFE
Jorge Mendes/ EFE

L'internacional portuguès no aguanta més en el Civitas Metropolitano, i aprofitant que ja no aspiren a cap trofeu, ja que són lluny del lideratge a La Liga Santander, i han estat eliminats de competicions europees, espera que li deixin canviar d'aires en el cada vegada més proper mercat hivernal. Li han col·locat un preu de sortida que oscil·laria entre els 80 i els 90 milions d'euros, i confien que algú els pagui.

D'això ja s'està encarregant Mendes, que porta en contacte amb diversos clubs des de fa uns mesos. Ha fet tenir gust de tots i cada un d'ells que l'ex del Benfica i del Porto és a la rampa de sortida, i no aguanta més en el combinat 'matalasser'. El gran paper que va realitzar en el Mundial de Qatar li ha servit per revaloritzar-se, i per demostrar que pot ser un crac de primer nivell, sempre que tingui la confiança de l'entrenador, i el joc de l'equip el beneficiï.

Això és el que ha trobat a faltar en l'Atleti. El 'Cholo', lluny d'estar preocupat per la seva marxa, també recomana a Enrique Cerezo que estudiï les ofertes que li arribin.

Joao Félix, més a prop de la Premier League

Malgrat que va ser vinculat a Barça i Reial Madrid, tot fa indicar que el futur de Joao Félix passa per aterrar en la Premier League. Allà té molts pretendents, i ha sonat per reforçar al Liverpool, al Manchester City o a l'Arsenal. Però en aquests moments, serien el Manchester United i el Chelsea els que tindrien tot l'avantatge.

El lusità se n'anirà de La Liga Santander sense haver pogut demostrar el seu talent, i penedit per haver cregut les promeses que Simeone li va fer en el seu moment, a l'estiu de 2019.