L'expulsió d'Stuani en la primera part ha condemnat un Girona que ha caigut derrotat contra el Reus Deportiu, que ha guanyat el Trofeu Ciutat de Reus, de nova creació. Els de Xavi Bartolo han guanyat 1-0 gràcies a un encertat Linares, que poc a poc es va guanyant ser el 9 titular de l'equip.

Els gironins no han demostrat cap superioritat en el terreny de joc i s'han trobat amb la diana del Reus al quart d'hora. Una gran acció de combinació entre Carbia i Linares ha acabat amb el gol d'aquest últim gràcies a un xut imparable.

Stuani ha estat el futbolista més actiu del Girona, buscant el gol de totes les formes possibles, però també s'ha convertit en trist protagonista del duel en veure la cartolina vermella directa a quatre minuts del descans. El col·legiat valencià Ais Reig no ha permès les protestes del punta i l'ha expulsat.

En la represa, el Reus s'ha atrevit més que un Girona que s'ha limitat a intentar no marxar més perjudicat. La defensa dels d'Eusebio ha respost en la segona meitat malgrat els intents de Vitor, a pilota aturada, i dels davanters locals, que han tingut alguna oportunitat per ampliar el marcador.