Cristiano Ronaldo és el nom propi de Manchester i del futbol anglès en les últimes hores. El crac portuguès ha deixat la Juventus de Torí i ha tornat al Manchester United, on es va convertir en una estrella mundial abans de marxar al Reial Madrid. I és tan gran l'aureola que l'envolta, que fins i tot la reina Isabel II és una fan seva.

Isabel II, fan de Cristiano Ronaldo

Segons expliquen mitjans anglesos, la monarca hauria fet una sorprenent petició que ha revolucionat la Premier League. Isabel II hauria demanat a Cristiano Ronaldo la samarreta del seu primer partit firmada i dedicada. Un gest poc usual en la història de la reialesa britànica.

Però la sorpresa no s'acaba aquí, ja que també li hauria encarregat 80 samarretes perquè les pugui repartir entre els seus treballadors. Un altre gest inesperat per part de la que sembla la fan número 1 de Crisitano Ronaldo, que tampoc se sap si ja ha rebut la proposta de la cap d'estat.

isabel II gtres

La reina Isabel II en una imatge d'arxiu / GTRES

La reina Isabel, que tampoc és fan del futbol, sí que li agrada la hípica i la caça. I va seguir durant un temps el seu fill, el príncep Carles, quan jugava a polo.

El retorn de Cristiano Ronaldo

I és que Cristiano Ronaldo és un mite del futbol, i sobretot de l'anglès. Es va confirmar el retorn del futbolista portuguès al United el passat divendres dia 27 d'agost. El conjunt anglès va pagar per ell a la Juventus un total de 15 milions d'euros més 8 milions en variables.

Cristiano Ronaldo, o CR7 com és la seva marca, seguirà lluint el dorsal 7 que l'ha acompanyat durant gran part de la seva carrera. Al United també portarà el 7.

El mateix Cristiano Ronaldo va compartir una emotiva carta a través de les xarxes socials dedicada al seu nou club i als seguidors. "Tots els que em coneixen saben del meu amor de tota la vida pel Manchester United. Els anys que vaig passar en aquest club van ser absolutament increïbles i el camí que hem fet junts està escrit amb lletres daurades en la història d'aquesta gran i espectacular institució", va començar dient.

Una lloança d'un Cristiano Ronaldo venerat pels aficionats Red Devils i que ara tornarà a fer-los gaudir amb els seus gols i amb el seu futbol.

 

Imatge principal: La reina Isabel II en una foto d'arxiu / EuropaPress