Màxima tensió amb el cas Negreira. Des que van sortir a la llum els pagaments a l'exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira, l'eco mediàtic que ha anat rebent el cas ha anat a més i més. Tant és així, que assolia el seu punt àlgid de tensió el darrer dimarts quan, després del suggeriment de Javier Tebas que Joan Laporta hauria de dimitir, el president culer responia al mandatari de la Lliga Santander acusant-lo de tenir "fòbia al Barça".

Amb tot, el terratrèmol que l'assumpte Negreira ha causat en la premsa té altres epicentres i un d'ells va sorgir a la Kings League. El president de la competició, Gerard Piqué, en el 'Chup Chup' del darrer dissabte, va mantenir una discussió amb Iker Casillas en què, tot i partir des del to distès, va deixar anar alguns comentaris comprometedors.

Gerard Piqué enfadat durant el programa 'After Kings' / Kings League
Gerard Piqué, durant una de les tertúlies entre presidents de la Kings League / Foto: Kings League

Gerard Piqué: "Si aquesta notícia apareix relacionada amb el Reial Madrid, a les 12 hores desapareix"

Gerard Piqué, un tipus desvergonyit i carismàtic, mai ha defugit de la controvèrsia davant una (suposada) injustícia. Per aquesta raó, al llarg de la seva carrera ha pronunciat frases que s'han fet mítiques i una de les més mediàtiques és la següent: "Els fils del futbol espanyol es mouen des de la llotja del Bernabéu".

A banda d'haver estat unes declaracions molt mediàtiques en el seu moment, es tracta d'una frase que ha envellit bé, ja que, segons defensa el portal web madrid-barcelona.com, totes les bones trajectòries que l'entitat catalana ha aconseguit assolir han estrat frustrades amb informacions extraesportives que arriben des de Madrid.

Piqué defensa que Florentino Pérez té el monopoli dels mitjans espanyols i, en la conversació amb Casillas, l'excentral va deixar clar que "si aquesta notícia apareix relacionada amb el Reial Madrid, a les 12 hores desapareix". Certament, aquestes paraules es poden lligar amb unes recents declaracions de Joan Laporta en què va reconèixer que "no és casualitat que surtin aquestes informacions ara que el Barça va bé".

Joan Laporta rueda de prensa / Carlos Baglietto
Joan Laporta, en una roda de premsa / Foto: Carlos Baglietto

Piqué: “Si comencem a estirar la manta amb la Champions i la UEFA, el Madrid surt per tot arreu"

Sigui com sigui, i seguint en la línia que Florentino és capaç d'ocultar totes les informacions que puguin afectar la reputació del Reial Madrid, Piqué va assegurar que “si comencem a estirar la manta amb la Champions i la UEFA, el Madrid surt per tot arreu". Sens dubte, unes paraules que, sent Piqué el president d'una competició que cau tan controvertida per a algunes personalitats amb poder, s'intentarà d'una manera o altra que siguin castigades.