Cada cop que Gerard Piqué agafa el mòbil per fer un tuit, puja el preu del pa. Sempre ha estat un perfil actiu en aquesta xarxa social i durant el 2021 ha fet parlar molt. No obstant això, l'any 2022 ha començat encara més fort. Ja va ser trending topic quan el darrer dilluns dia 3 de gener va respondre a l'excandidat a la presidència del Barça Toni Freixa sobre el menú del futbolista. 

L'un li ho recriminava indirectament publicant-ho al seu perfil, mentre que l'altre aprofitava l'ocasió per aclarir-li-ho. Piqué mai perd el seu punt irònic i el rigor amb la veritat i la justícia l'empeny a manifestar-se per Twitter. Per tot això, l'afició el considera tot un referent, d'aquí els clams de "Piqué president" que tot aficionat culer ha sentit alguna vegada.

Piqué fa públic el sou

Tan sols han passat tres dies des de l'últim tuit del central del Barça, que, en la seva recerca de la justícia, torna a estar en boca de tothom. A les 19.30 d'aquesta tarda de divendres, ha tornat a paralitzar la xarxa social de l'ocellet en publicar el 50% del seu sou mitjançant una captura de pantalla.

El cas és que, contrariat per les falses informacions manifestades pel programa Onze de TV3, el futbolista de 34 anys ha manifestat el seu parer i l'ha acompanyat de la veritat. Concretament, ha fet referència a Lluís Canut, emissor de les fake news que establien el dorsal 3 com el jugador més ben pagat del vestidor. Canut ha afirmat que Piqué cobra 28 milions d'euros bruts per temporada i que en cap moment "ningú s'ha rebaixat el sou, tan sols se l'han diferit". Lluny d'aquestes quantitats, el jugador ha fet referència al fet que el 50% del seu sou anual és de 2.328.884,39 €. 

50 % sou pique

Fotografia de la transacció en favor de Gerard Piqué en què fa públic el 50% del seu sou anual / @3GerardPiqué

L'acusació d'acompanyament

Per acabar-ho d'adobar, no només ha deixat en evidència les falses informacions difoses pel programa, sinó que s'ha referit directament a Lluís Canut amb aquestes paraules: "Personatges com aquest cobrant d’una televisió pública per defensar els seus amics. Aquí tens el 50% de la meva nòmina cobrada a 30 de desembre. Respecta’t una mica".

El fair play financer és un dels temes que més preocupen i ocupen l'entorn del Barça. Les especulacions no són poques i un dels pilars del vestidor ha optat per manifestar-se. Amb Philippe Coutinho cedit recentment a l'Aston Villa anglès, ja es poden descartar dues de les que suposadament eren considerades de les fitxes més altes del vestidor blaugrana.