El futur de Sergio Busquets encara ha de solucionar-se i resoldre's. Perquè només li queda un any de contracte, i ha començat a especular-se molt seriosament sobre on jugarà a partir de la pròxima temporada. Encara que les últimes informacions assenyalen que hauria pres la decisió d'abandonar el Barça, i provar sort en un altre conjunt. És a dir, que podria posar punt i final a la seva etapa en el conjunt blaugrana, després de pràcticament 20 anys.

Xavi Hernández continua confiant en ell com a peça clau, malgrat que ja estigui lluny de la seva millor versió, com és lògic. No en va, té 34 anys, i el pas del temps no perdona ningú. Per aquesta raó, Joan Laporta també ha iniciat la recerca d'un successor de garanties que pugui ocupar el seu buit, i fer oblidar un dels millors centrecampistes que s'han vist en la història del futbol mundial. Dit així, no sembla una tasca gens senzilla.

Busquets celebracion gol Barca Mallorca EFE
Sergio Busquets/ EFE

De manera que en el Camp Nou tenen molta feina per fer, en cas que el capità de la plantilla decideixi provar sort en un altre lloc, en el seu pas previ la retirada. Fins al moment, el de Badia del Vallés no ha volgut pronunciar-se sobre això, i està concentrat en el nou curs, i també, en el Mundial de Qatar, que arrencarà al novembre. Però tot fa indicar que és més a prop de marxar que de quedar-se.

Encara no es planteja la retirada, i es deia que 'Busi' podia acabar en una destinació exòtica, però ara s'ha revelat que ha rebut una proposta molt interessant i atractiva. Perquè el Manchester City s'ha posicionat per acollir-lo a les seves files, per petició de Pep Guardiola, que estaria encantat de poder retrobar-se amb un dels seus antics pupils. De fet, va ser el tècnic català que li va donar l'oportunitat de debutar i de consolidar-se al primer equip del Barça, després d'haver-lo dirigit ja en el filial.

Encara en el dia d'avui mantenen una gran relació, i això podria ajudar que acabés aterrant en l'Etihad Stadium, i provés sort en la Premier League.

Busquets podria acabar retirant-se als Estats Units

A més d'un bon sou i la possibilitat de competir per tots els títols, el City també pot oferir a Busquets l'oportunitat de retirar-se en la Major League Soccer dels Estats Units. Concretament, en el New York City, la franquícia que tenen al país nord-americà.

També s'ha dit que el capità del Barça pot marxar al Japó, com ja van fer altres exblaugrana, casos de David Villa, Andrés Iniesta, Thomas Vermaelen, Sergi Samper, Bojan Krkic…