Nike ha fet un pas endavant en el seu camí cap a la igualtat entre els seus esportistes masculins i femenins. És per això que la marca americana ha signat un contracte milionari amb la futbolista noruega Ada Hegerberg i l'ha convertit en la futbolista europea millor pagada en l'àmbit publicitari.

Ada Hegerberg canviarà Puma per Nike i cobrarà 1'3 milions d'euros anuals durant 10 anys. La noruega passa així a ser ambaixadora de Nike, un estatus a l'alçada de molt poques esportistes: les tennistes Serena Williams i Naomi Osaka, i la gimnasta Simone Biles. El contracte milionari la posa a l'alçada de futbolistes com Sergio Ramos i suposa un punt d'inflexió en el futbol femení, que segueix en alça després del Mundial de França de l'estiu passat.

La jugadora de l'Olympic de Lió, actual campió d'Europa, va ser guardonada amb la Pilota d'Or femenina el 2018, any en què van inaugurar aquesta categoria. Tanmateix, aquesta no és l'única fita que fa de la noruega una jugadora única.

El 2019 va negar-se a jugar el Mundial de França en protesta pel tracte discriminatori de la Federació Noruega cap a l'equip de futbol femení. Tot i que la seva queixa va comportar que l'organització signés un acord històric per la igualtat salarial entre homes i dones, per a Hegerberg no va ser suficient i va seguir endavant amb la seva protesta. Ser fidel als seus principis ha acabat tenint resultats i Hegerberg continuarà fent història dins el futbol femení.