Malgrat ser un dels assenyalats, Sergi Roberto, tenia pactada la seva renovació el dia d'avui, a petició expressa de Xavi Hernández, qui professa una fe cega en el polivalent futbolista de Reus. Tanmateix, sembla que els plans de Joan Laporta han canviat, i el jugador, de 31 anys, haurà d'esperar per ampliar la seva vinculació al FC Barcelona.

Sergi Roberto haurà d'esperar

Tot semblava indicar que Sergi Roberto estamparia avui la seva firma al nou contracte que el continuaria mantenint vinculat al seu actual club, el Barça. No obstant això, l'acte de la signatura del futbolista català estava supeditat que el conjunt blaugrana fes els deures davant de l'Almeria. La inesperada derrota del FC Barcelona davant de l'equip d'Almeria, ha alterat els plans de Joan Laporta, que ha decidit que no sigui avui quan el de Reus rubriqui amb la seva firma, l'acord que tenen assolit per seguir de la mà de l'equip dirigit per Xavi Hernández.

Sergi Roberto FC Barcelona Cadiz / Foto: Europa Press
Sergi Roberto amb el braçalet de capità en un partit davant del Cadis / Foto: Europa Press

De fet, ha estat el mateix tècnic egarenc, qui ha demanat expressament la seva renovació. Malgrat els canvis de plans de la directiva culer, no existeix preocupació en l'entorn del jugador, ja que tal com confirmen fonts properes a Roberto i del club, el pacte era oficialitzar-lo si es guanyava a l'Almeria, segons explica Mundo Deportivo.

El president blaugrana, a més, tenia avui programat un acte al Mobile World Congress, la qual cosa fa confirmar, encara més, que avui no serà el dia de Sergi Roberto. No obstant això, el versàtil futbolista tindrà la seva anhelada renovació, un any, més un altre d'opcional en funció de rendiment. S'espera que s'anunciï a finals d'aquesta setmana o principis de la següent.

Roberto, molt criticat

El cert és que el migcampista, o lateral, depèn de per a què ho vulgui Xavi, no està en el seu millor moment. La parròquia blaugrana s'ha mostrat molt insatisfeta amb el seu rendiment i són moltes les crítiques cap a Sergi Roberto. Per a molts el jugador no aporta el que deuria en un club de tanta exigència com el FC Barcelona, per això són moltes les veus que no entenen la seva renovació.

Sergi Roberto lamentant una ocasió fallada|resolta amb el Barça en el Camp Nou / Foto: Europa PRess
Sergi Roberto es lamenta d'una ocasió fallada/ Foto: Europa Press

Després de les dues derrotes consecutives, davant del Mancester United, que a la fi va suposar l'eliminació de l'Europa League, i davant de l'Almeria, el de Reus ha estat un dels assenyalats. Malgrat tot, Xavi Hernández ho vol al seu equip, i l'escàs marge per fitxar del Barça, sumat a la seva polivalència, han suposat que Laporta hagi acceptat les exigències del tècnic egarenc. Com tot fa indicar, Sergi Roberto continuarà jugant una temporada més, com a mínim, a l'Spotify Camp Nou.