El Girona ha fet història aquesta temporada i haurà de continuar rendint al millor nivell la vinent si pretén aspirar a més. I hi haurà el debut a la Champions League, sabent que el nivell serà altíssim i que s'hauran de fitxar alguns jugadors de primer nivell. Per això el club català està pensant en incorporar diversos jugadors i ara és l'entrenador Míchel Sánchez qui sap que es podria haver trobat or a Portugal.

El Girona necessitarà nous davanters

El Girona s'ha de reforçar en totes les línies de l'equip i un dels grans dubtes és què passarà a la zona d'atac. Després de la gran temporada que han fet els davanters, sobretot el Pitxitxi de la Lliga, Artem Dovbyk, és normal que perillin. I el Girona sap que els atacants podrien fer les maletes si arriba un equip de superior categoria que posi molts milions sobre la taula.

Però és que Dovbyk no és l'únic futbolista que perilla al Girona i per això caldrà estar atents al mercat de fitxatges. També podrien abandonar el club català jugadors del mig del camp o de la defensa. I per això s'haurà de fer feina el més aviat possible.

Dovbyk tres goles Girona Sevilla / Foto: EFE
Artem Dovbyk celebrant un gol amb el Girona / Foto: EFE

Abel Ruiz, el nou objectiu del Girona

I un dels jugadors que interessa per a l'atac és Abel Ruiz. L'ex del Barça i ara triomfant al Braga és un dels objectius per a l'atac del Girona. Tal com apunta Maisfutebol, el Girona ja hauria presentat una oferta al Braga per Abel Ruiz, que seria de 9 milions d'euros més variables.

Una aposta de present i també de futur d'un futbolista espanyol que ha estat internacional. Una peça clau al conjunt portuguès, però potser també al Girona si acaba jugant a Montilivi. Abel Ruiz passaria per davant de Cristhian Stuani i seria el referent ofensiu si Dovbyk acaba marxant de Montilivi.

abel ruiz braga efe
Abel Ruiz celebrant un gol amb el Braga / Foto: EFE

Però al mateix temps el Girona també sap que aquest interès per Abel Ruiz i el seu possible fitxatge no seria tan senzill. Des del Braga apunten que el preu mínim per deixar-lo marxar seria de 15 milions d'euros, que són 3 milions més que el seu valor de mercat. A més, com que té experiència tant a la Champions League com a l'Europa League, seria un reforç de primer nivell. I aquests fitxatges d'aquest tipus de jugadors, que també és jove perquè té 24 anys, es fan pagar.

Abel Ruiz, que va créixer a la Masia del Barça, tornaria a una terra coneguda i més a prop de casa seva. Per tant, el Girona seria una bona opció per al futbolista valencià, que per fi podria ser un futbolista important a la lliga espanyola.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!