Que el millor jugador del món, després d'haver jugat tota la carrera al Barça, anunciï que vol marxar, no passa cada dia, i així ho reflecteix l'actualitat informativa internacional, monopolitzada per la decisió de l'argentí. França, Itàlia i, òbviament, l'Argentina es fan ressò de la voluntat de Messi i el nom del millor jugador del món ocupa tots els titulars.

1

"MESSI VOL MARXAR! i "Leo incendia les xarxes socials", titulars de 'L'Équipe'

'La Gazzetta dello Sport', pendent de l'interés de l'Inter de Milà

Tot i que la notícia és, òbviament, la voluntat de Messi d'abandonar el Barça, el mitjà esportiu italià de referència apunta també al rebombori creat a les xarxes socials entre els seguidors de l'Inter de Milà amb l'objectiu clar que Messi vesteixi de blau i negre la temporada que ve.

2

L'adeu, la clàusula i l'Inter, protagonistes per 'La Gazzetta dello Sport'

El diario 'Olé' responsabilitza Koeman de l'adeu de Messi

El mitjà argentí posa l'accent en la reunió que Koeman va tenir amb Messi com el desencadenant de la sortida de l'argentí del club. Expliquen que el tècnic neerlandès li va dir que "s'havien acabat els privilegis dins la plantilla" i que seria "inflexible", unes paraules que no van agradar gens a Messi i que, sumades a l'anunciada sortida de Suárez, haurien estat el punt decisiu per tal de voler deixar el club.  

3

Koeman, responsable de la possible sortida de Messi segons 'Olé'.

Koeman, protagonista als Països Baixos

Voetbal International se centra en el paper de Koeman en la decisió de Messi i afirmen que l'intent del Barça de contractar Koeman per unir la plantilla no ha funcionat perquè va ser precisament el nou entrenador del Barça qui va donar "l'última empenta a Messi".

D'altres mitjans, com els britànics BBC Sport o Sky Sports es mostren menys efusius i es limiten a informar del desig de Messi de marxar del Barça i obren les portes a l'interès d'equips com el PSG o el Manchester City.