Un anunci com el de Messi ha provocat nombroses reacciones de personalitats amb passat, present o potser futur blaugrana, com en el cas de Victor Font. Exjugadors, exdirectius, actuals jugadors o fins i tot el president de la Generalitat han aprofitat l'altaveu de les xarxes socials per pronunciar-se i dir la seva arran de la bomba que Messi vulgui abandonar el club aquest mateix estiu.

Laporta, directe contra Bartomeu
Quim Torra, agraït amb Messi

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha volgut agrair a l'argentí "tot aquest temps de felicitat i d'un futbol extraordinari."

Sala-i-Martin també recorda Sandro Rosell

L'economista i exdirectiu blaugrana, que va formar part de la junta directiva de Joan Laporta, ha acusat el tàndem Bartomeu-Rosell de ser els culpables de les marxes de Johan Cruyff, Pep Guardiola i, a falta que es confirmi, la de Leo Messi.

Lineker advoca per evitar una lluita Messi-Barça

L'exjugador anglès del Barça ha publicat un tuit on demana a la junta presidida per Bartomeu que, en el cas que Messi vulgui marxar, li facilitin la sortida. "Si Messi vol marxar del FC Barcelona activant la clàusula de rescissió, llavors espero que el club intenti ajudar, i no obstaculitzar. Ha estat ferotgement lleial i el seu millor jugador. Seria terriblement trist si acabés en una lluita entre el jugador i el club."

Marc Crosas demana eleccions

L'exjugador de Barça, Lió, Tenerife o Cruz Azul, entre d'altres, sempre molt actiu en xarxes socials en temes referents a l'independentisme i també al Barça, no ha volgut deixar escapar l'oportunitat de subscriure les paraules de Carles Puyol i demanar eleccions.

Víctor Font exigeix la dimissió de Bartomeu

El candidat a la presidència del Barça ha aprofitat el rebombori generat per l'anunci de Messi per atacar Bartomeu.

Com es pot observar en les reaccions dels protagonistes, totes estan al costat de l'argentí i, les més crítiques, assenyalen directament a Bartomeu com a gran responsable de la marxa del de Rosario.

Se succeeixen les reaccions de personalitats relacionades amb el Barça