El futur de Mason Greenwood és una incògnita, ja que el seu sensacional rendiment a les files del Getafe li ha servit per atreure l'interès de conjunts molt més ambiciosos. Des del primer dia ha demostrat unes condicions excepcionals, i està preparat per tornar a un equip de primer nivell. José Bordalás sap perfectament que no podran fer res per retenir-lo, i el més probable és que reforci un club que disputi la Champions League.

No falten pretendents per a l'internacional anglès, que després d'un parell d'anys inactiu pels seus problemes amb la justícia, ha recuperat un gran nivell, i ha recordat per què en el seu moment era considerat com una de les promeses més grans del futbol mundial. I al Manchester United, l'entitat que continua conservant els seus drets federatius, hi ha un debat sobre què fer amb ell.

Mason Greenwood gol Getafe
Mason Greenwood/ Getafe

Però aquest assumpte ja ha quedat resolt, i no hi ha cap dubte. No tornarà a Old Trafford, on el davanter de 22 anys no desitja viure una segona etapa. Creu que no el van defensar, i es va sentir desprotegit i menyspreat pel club en el qual havia jugat durant tota la seva vida, des que era només un nen. A més, el projecte està en decadència, i prefereix provar sort en un altre lloc. I ha assegurat que es troba molt còmode a Espanya.

De manera que Greenwood preferiria seguir competint en La Liga EA Sports, on té dos pretendents de luxe, com són l'Atlètic de Madrid i el Barça. Ambdós han anotat el nom del britànic a l'agenda per reforçar els seus respectius atacs, i Joan Laporta i Enrique Cerezo es plantegen presentar una oferta formal per treure'l definitivament de la Premier League. No obstant això, el preu inicial que li havien col·locat, d'uns 50 milions d'euros, semblava excessiu.

Mason Greenwood

Per sort, els 'red devils' estan disposats a rebaixar considerablement aquesta quantitat, i es conformaran amb propostes que superin els 30 'quilos'. Una oportunitat que els 'matalassers' i els blaugrana poden aprofitar.

Hans-Dieter Flick recomana la compra de Greenwood

Hans-Dieter Flick, que té moltes opcions de ser el successor de Xavi Hernández i el nou entrenador del Barça, ha recomanat a Deco i a Laporta la compra de Greenwood, que està convençut que encaixaria en els seus esquemes.

I Diego Pablo Simeone també espera poder tenir-lo als seus ordres en el Civitas Metropolitano.