Mason Greenwood és una de les grans notícies per al Manchester United durant la present temporada. El futbolista anglès, apartat de la disciplina Red Devil durant el mes de desembre de 2021 per una presumpta agressió sexual, tornava als terrenys de joc aquesta temporada després que el Getafe li allargués la mà a manera de cessió.

La policia del Gran Manchester el va declarar innocent, i encara que el seu nom ja quedés brut de per vida, el club madrileny no va dubtar a contactar amb l'entitat britànica per estudiar la seva cessió. El Manchester United, per la seva part, apostava pel desenvolupament del jugador des de 0 lluny d'Old Trafford, mentre que el propi Greenwood només pensava a tornar a ser futbolista perquè aquesta era l'única manera de, de mica en mica, netejar el seu nom.

Mason Greenwood/ Manchester United
Mason Greenwood, durant un entrenament amb el Manchester United / Foto: Manchester United

Mason Grenwood, tornada al futbol per la porta gran

Així doncs, durant aquest darrer mercat estival, Getafe i United assolien un acord per la cessió de Greenwood al Coliseum Alfonso Pérez fins al pròxim mes de juny. El cas és que l'extrem anglès ha respost a la confiança que el Getafe va dipositar en ell i està sent peça clau per a José Bordalás i un dels seus millors futbolistes.

En el total de 19 partits que ha disputat durant la present temporada, Greenwood ha anotat 5 gols i n'ha repartit quatre més. No obstant això, i segons informa el rotatiu anglès The Sun, el jugador de 22 anys ja tindria decidit que no vol tornar al Manchester United, sinó que vol que els seus representants escoltin ofertes del Barça.

Mason Greenwood chutando un penalti con el Getafe / Foto: Europa Press
Mason Greenwood, xutant un penal amb el Getafe / Foto: Europa Press

Greenwood només pensaria en el Barça

El seu valor de mercat va passar de ser de 50 milions d'euros amb tan sols 18 anys a 0 després que desaparegués del mapa. Amb tot, s'està veient al Greenwood que es va donar a conèixer a tot el món amb 16 anys i la seva taxació ja ascendeix als 7,5 milions d'euros. Per aquesta raó, es va parlar que el Manchester United només negociaria a partir dels 40 milions d'euros en vista del talent diferencial del jugador a la seva curta edat, però el Barça tractaria de renegociar aquesta xifra en vista que Greenwood ja no tindria lloc al primer equip del Manchester United. Així doncs, en cas de fitxatge, el Barça afegiria a la seva plantilla un extrem realment desequilibrant i, a més a més, d'un estil de joc molt semblant al d'Ousmane Dembélé.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!