El Manchester City competirà la Premier League fins l'últim instant. Aquest diumenge, l'equip de Pep Guardiola s'ha imposat al Huddersfield (0-3) gràcies a tres dianes de Danilo, Sterling i Sané.

El City no podia deixar escapar cap punt de l'estadi John Smith's, i és que el Liverpool, el líder de la competició, va fer la feina aquest aquest dissabte derrotant el Crystal Palace per 4 a 3. Amb la victòria, els de Guardiola seguiran a quatre punts del conjunt d'Anfield.

El partit contra el cuer no ha passarà a la història. Sense brillar en cap moment, el City ha resolt el tràmit a la segona part. Abans del descans, els de Manchester s'han posat per davant en el marcador amb una diana de Danilo, que ha marcat després que el local Schindler desviés el seu xut des de fora l'àrea.

danilo manchester city efe

A la segona part, el Huddersfield ha vist com les seves opcions d'empatar el partit desapareixien en tres minuts. En el 53, Sterling ha fet el 0-2 amb una rematada de cap, i en el 56, Sané ha aprofitat una cessió d'Agüero per internar-se a l'àrea local i signar el 0-3 amb la cama esquerra.

El City segueix a quatre punts del Liverpool, però la guerra continua. En la pròxima jornada els de Guardiola visiten l'estadi del Newcastle i els de Klopp rebran el Leicester.