Problemes per a la selecció espanyola abans de la disputa de la propera gran competició, que serà l'Eurocopa 2024 que es disputarà aquest proper estiu. O almenys això és el que sembla després que el seleccionador Luis de la Fuente estigui intentant convèncer alguns jugadors. I el que tot apunta és que una de les estrelles del Reial Madrid serà dubte fins a l'últim moment.

Espanya vol convocar Brahim Díaz

Espanya té grans futbolistes, però també hi ha cracs que podrien ser seleccionats i tenen dubtes. Un d'ells és Brahim Díaz, internacional amb els combinats espanyols en les categories inferiors, també jugant un amistós amb l'absoluta al 2021, però ja sense presència internacional des d'aleshores. I el que vol Brahim Díaz és jugar amb alguna selecció.

Brahim Díaz conduciendo el balón durante un partido del Real Madrid / Foto: Europa Press
Brahim Díaz jugant amb el Reial Madrid / Foto: Europa Press

El migcampista del Reial Madrid, ex del Milan i també del Manchester City, voldria jugar amb una selecció. Té l'opció de vestir amb la samarreta d'Espanya, però també amb la del Marroc. I sembla que la selecció africana seria el seu destí si no li donen l'oportunitat amb la Roja.

I és per això que ara Luis de la Fuente li ha demanat que torni amb la Roja per jugar l'Eurocopa, tal com explica el Marca. De moment, ja estaria inclòs en les prellistes d'Espanya i del Marroc. I ara és quan hauria d'arribar la decisió que ha de prendre Brahim Díaz. L'actual futbolista del Reial Madrid està destacant amb el club blanc i ha d'agafar un camí. Ara és el moment de prendre aquesta decisió tan transcendental per al seu futur.

Brahim Díaz Real Madrid EFE
Brahim Díaz saludant durant un partit del Reial Madrid / Foto: EFE

La decisió de Brahim Díaz

Però la decisió encara no està presa. El que sembla clar i el que ja sap el Reial Madrid és que Brahim Díaz marxarà amb una selecció o amb l'altra aquest mes de març, quan hi ha una aturada internacional. Brahim Díaz, de 24 anys, creu que és el moment de ser internacional de manera definitiva i ha d'escollir. Però també haurà de saber que quan prengui una decisió serà definitiva i aleshores serà molt complicat que pugui tornar a canviar de selecció, tot i que no seria impossible.

Si marxa amb Espanya tindria dos partits amistosos contra Colòmbia i el Brasil, jugant aquest últim al Santiago Bernabéu. I si acaba marxant amb la selecció africana sap que jugaria dos amistosos contra Angola i Mauritània al Marroc. Per tant, ara és el moment de Brahim Díaz, que reflexioni on vol jugar i que comuniqui el seu destí. Però a finals d'aquest mes de març marxarà amb una selecció sí o sí.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!