La Kings League ha arribat per revolucionar el món del futbol. La innovadora proposta de Kosmos, l'empresa de Gerard Piqué, ha posat sobre la taula un projecte que, des dels seus inicis, està enamorant els seguidors més joves. I com no podia ser d'altra manera, això ha cridat l'atenció d'algunes de les personalitats més importants del futbol espanyol, que veuen en aquesta moderna lliga un projecte il·lusionant que pot tenir molt de recorregut al llargs dels pròxims  anys. 

Tot i que encara només s'han disputat tres jornades d'aquesta primera edició, per als diferents equips que conformen la lliga ja han passat alguns futbolistes i exfutbolistes de renom mundial. El darrer d'ells en sumar-se aquesta llista que, anteriorment, han omplert jugadors com el Chicharito Hernández, Tamudo, Javier Saviola o Joan Capdevila, ha estat el Kun Agüero, que va presentar-se al terreny de joc amb una màscara de pallasso sota el pseudònim del Joker per tal de mantenir el seus anonimat fins als instants previs del xiulet inicial. 

¿Iago Aspas al Rayo de Barcelona?

Ara bé, tot sembla indicar que aquests nomes de talla mundial són només l'inici d'un projecte que està destinat a anar creixent setmana a setmana. Tot i que encara no coneixem del tot quines són les sorpreses que acabaran d'aparèixer en la quarta jornada de lliga, que es disputarà el pròxim diumenge a partir de les 16:00 hores de la tarda, al llarg dels darrers dies, a través de les declaracions que han fet alguns dels personatges relacionats a la lliga, sí que hem pogut començar a intuir quins són els objectius que té lliga per un a un futur a mitjà termini. 

Perquè mentre que Gerard Piquè, en el programa que emet la lliga cada dilluns que serveix per analitzar la jornada que s'ha celebrat el diumenge anterior, va deixar caure que les finals de la lliga, que se celebraran a tall de play-off el 25 i 26 de març, podrien disputar-se al feu blaugrana amb públic, en les darreres hores ha estat Lucas Pérez, futbolista del Deportivo de la Corunya, qui ha comentat, en una entrevista al canal de Youtube 'Free Talk ' en la que s'ha mostrat entusiasmat amb la Kings League, que el Rayo de Barcelona, equip presidit per Spursito, s'ha posat en contacte amb el seu amic Iago Aspas perquè jugui alguna jornada amb ells. 

Iago Aspas celebracion gol Real Madrid Celta / Foto: EFE
Iago Aspas celebrant un gol contra el Celta / Foto: EFE

El calendari de primera, una dificultat per als presidents de la Kings League

Ara bé, com és normal, el fet de poder veure un futbolista de Primera Divisó que està en actiu és una tasca molt difícil per a la lliga de Piqué. Tot i que molts jugadors voldrien participar en aquest projecte, els seus contractes limiten aquesta participació. Per això, fins al moment, només hem pogut veure dos futbolistes que actualment segueixen en actiu: el Chicharito Hernández, que va jugar amb l'equip d'Ibai quan estava de vacances i amb permís del seu club (Los Ángeles Galaxy) i Nano Mesa, futbolista que actualment no té equip i que va jugar amb una màscara i amb el nom d'Enegma 69 per no revelar la seva identitat.