Jordi Farré està convençut que Josep Maria Bartomeu no dimitirà. El candidat a les eleccions del Barça, un dels impulsors de la moció contra el president, ha pronosticat aquest dijous a TV3 que, arribats a aquest punt, el màxim responsable del club no deixarà el càrrec i afrontarà el vot de censura.

"Estic segur que no dimitiran. Ara bé, el que em molestaria molt és que dimitissin havent preparat ja el referèndum, és a dir, havent gastat diners dels socis", ha afirmat Farré, qui anteriorment havia recomanat a Bartomeu que dimitís per dignitat.

Bartomeu Barça - Sergi Alcàzar

Bartomeu, més qüestionat que mai / Sergi Alcàzar

El responsable de la candidatura #NouImpulsBarça assegura que l'estratègia del president i la seva junta consisteix a dilatar el procés de la moció tant com sigui possible. "Han provat de bombardejar-ho de totes les maneres possibles, a través de la Guàrdia Civil i de la Secretaria General de l'Esport. Això és per dilatar-ho tot plegat. Espero que el malson acabi aviat", ha dit.

Farré, d'altra banda, també ha parlat sobre la possibilitat que el vot de censura no es pugui dur a terme per culpa del coronavirus, fet que el Govern ara per ara no descarta. "Penseu que al mes de febrer aquí hi haurà unes eleccions generals. Jo no crec que la Generalitat prohibeixi res, tot al contrari: des del primer moment el Secretari General de l'Esport va dir que el vot s'havia de fer. De fet, al març també s'haurien fet eleccions al club si no fos pel procés de la moció. No entendria un ajornament del vot. La pandèmia durarà molt i el que ha de fer el Barça és garantir tots els nivells de seguretat necessaris", ha afirmat.

El candidat, a més, considera que és "incoherent" que el club estudiï la possibilitat de jugar amb públic en els partits de Champions —fet que el Govern també ha descartat— i en canvi vulgui prorrogar el vot de censura.