El Barça ha estat col·locat en la subhasta per diversos jugadors del Bayern de Munic que afronten un futur incert, a causa de la delicada situació institucional que travessen. Els resultats estan sent molt irregulars, i per primera vegada en més d'una dècada, corren el risc d'acabar la temporada sense conquerir cap trofeu. I això ha provocat que Thomas Tuchel prengui la decisió de renunciar al seu càrrec, de manera que no seguirà la pròxima campanya.

I al costat del tècnic alemany, també poden anar-se'n algunes estrelles com Joshua Kimmich, Alphonso Davies, Leon Goretzka o Matthijs de Ligt, que han deixat obertes les portes a un canvi d'aires. I tots ells han estat vinculats al Camp Nou, encara que l'objectiu que ara s'han marcat Joan Laporta i Deco és Bryan Zaragoza, que va aterrar fa tan sols unes quantes setmanes en la Bundesliga, després de ser una de les revelacions del futbol europeu.

Bryan Zaragoza Bayern Múnich control pilota Europa Press
Bryan Zaragoza/ Europa Press

Va sorprendre tots amb les actuacions que va protagonitzar a les files del Granada, i això va despertar l'interès d'equips de primer nivell. En el Camp Nou l'estaven seguint de prop, però finalment no van poder evitar que acabés comprometent-se amb l'entitat bavaresa, que va pagar entre 15 i 20 milions d'euros. El problema és que la seva adaptació està sent molt més lenta de l'esperat, a causa que no parla l'idioma, i tampoc no parla anglès.

Tan sols ha participat en un parell de xocs, ambdós entrant com a revulsiu, i la seva progressió corre el risc d'estancar-se. La competència que hi ha en l'atac del Allianz Arena provoca que l'internacional espanyol tingui molt difícil comptar amb regularitat, i s'està plantejant anar-se'n de nou, ja sigui cedit, o traspassat. I el Barça pretén aprofitar l'oportunitat per poder firmar a l'ex del Granada, que seria un bon complement per al trident.

Bryan Zaragoza

Agrada molt a Laporta i a Deco, que valoren la velocitat i la facilitat que té Bryan per superar rivals, i per generar ocasions de perill.

El Barça es planteja acollir Bryan cedit, amb opció de compra

La fórmula que el Barça desitja utilitzar per treure Saragossa del Bayern és demanar la seva cessió per una temporada, amb una opció a compra no obligatòria, i que en cap cas no superés els 20 'quilos'.

Bryan, per la seva part, sembla estar seduït per la idea de tornar a La Liga EA Sports.