Cop d'efecte de Joan Laporta. Després que l'assemblea de compromissaris d'aquest diumenge s'hagués d'ajornar per a dissabte vinent per la falta de temps, el president del FC Barcelona ha anunciat aquest dilluns que el club celebrarà un referèndum entre tots els seus socis per ratificar el projecte de l'Espai Barça si aquest és aprovat pels compromissaris.

D'aquesta manera, el club blaugrana agafa el guant de l'opinió de molts socis compromissaris, que diumenge es van mostrar partidaris que un projecte tan transcendental fos aprovat per tots els socis. D'aquesta manera, Laporta liquida les crítiques rebudes per no haver començat l'assemblea al matí, la qual cosa va evitar que pogués concloure, ja que afegeix un aspecte de democratització del club que ha estat molt ben acollit.

Laporta anuncia un referèndum

"El club és viu i funciona democràticament", afirma Joan Laporta en el seu discurs, publicat a les xarxes socials oficials del Barça. "Si aproven el sí al finançament de l'Espai Barça, aquest sí haurà de ser ratificat en un referèndum per tots els socis i sòcies", afegeix el president blaugrana.

I és que el Barça proposa d'acceptar un crèdit de 1.500 milions d'euros per poder dur a terme el projecte de l'Espai Barça, un moviment econòmic d'una important enorme, el que ha portat al club a entendre que han de ser tots els socis i sòcies els que l'acceptin.

Joan Laporta Espai Barca Sergi Alcazar

Joan Laporta, president del FC Barcelona / Sergi Alcàzar

Laporta demana el suport de l'afició

Joan Laporta, a més, ha aprofitat que es dirigia als socis i aficionats del Barça per demanar el seu suport en els pròxims partits, després de la mala entrada registrada en el partit contra el València, el primer en el qual el Camp Nou ja podia donar entrada al 100% del seu aforament. A l'hora de la veritat, només van anar a l'estadi 47.317 persones, la qual cosa demostra que l'equip no acaba d'enganxar l'afició.

"Necessitem el vostre suport. Els jugadors necessiten escoltar els vostres crits d'ànim. Ja va passar contra el València, que l'equip va remuntar gràcies al suport de l'afició. Us necessitem dimecres contra el Dinamo de Kíev. És important, és de Champions, necessitem guanyar. Els jugadors necessiten que els acompanyeu en la victòria", ha afegit Joan Laporta.

I és que a ningú no se li escapa que el Barça necessita guanyar al Dinamo de Kíev aquest dimecres després de perdre les dues primeres jornades, contra el Bayern de Munic i el Benfica.

 

Imatge principal: vista aèria de l'Espai Barça / FC Barcelona