Bruce Springsteen viurà amb una passió inusual els Jocs Olímpics de Tòquio. I és que la Federació Eqüestre dels Estats Units acaba d'escollir Jessica Springsteen, filla del Boss i de Patti Scialfa, per formar part de l'equip nord-americà.

Un somni amb 5 anys d'espera

L'amazona Jessica Springsteen, que es va quedar fora dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro per una lesió del seu cavall, tenia una dura competència per aconseguir la plaça, però finalment complirà el seu somni de ser olímpica. "Vaig començar a muntar a cavall quan era molt petita. La meva mare sempre havia volgut muntar, així que quan ens vam mudar a Nova Jersey, va començar a fer classes," ha recordat en una entrevista a la revista People.

Jessica Springsteen Wikimedia Commons Michael Kramer

Jessica Springsteen, en una competició / Wikimedia Commons / Michael Kramer

"La nostra casa és just a l'altre costat del carrer d'una dels millors estables d'entrenament juvenil, i vaig entrar directament en això quan era una adolescent. Vaig començar a competir i a fer salts, després em vaig tornar professional. Tot va succeir de forma bastant natural", ha afegit.

Un meteòric camí a l'elit

Jessica Springsteen, que va aprendre a muntar amb només 4 anys, va començar a donar de què parlar el 2008, quan va guanyar el Campionat Nacional ASPCA Maclay per a, un any després, aconseguir el Campionat d'Excel·lència en Equitació George H. Morris.

Aquells primers èxits li van permetre fer el salt al professionalisme i el 2014 va guanyar la Copa d'Or dels Estats Units. El 2016, Springsteen va guanyar la seva primera competició de salt del Gran Premi de les cinc estrelles, la qual cosa li va valer la seva entrada en la llista de l'equip eqüestre dels Estats Units per als Jocs Olímpics de Rio, als quals no va poder acudir per la lesió del seu cavall.

bruce springsteen acn

Bruce Springsteen, en un concert / ACN

Bruce Springsteen, molt atent a la carrera de la seva filla

Bruce Springsteen sempre ha seguit molt de prop la carrera esportiva de la seva filla, intentant no perdre's ni una sola competició, sempre que la seva agenda de concerts li ho ha permès. "Després d'haver estat en tants espectacles any rere any, t'adones del difícil que és i de l'èxit que és. També t'adones de com de bones que són les altres genetes i de quant treball s'ha invertit en això", va afirmar sobre el tema.

"Veus com 13 anys de carrera es redueixen a 1 minut i 30 segons. Aquesta és una lliçó difícil en la vida. Els músics sempre poden cantar-la de nou; els genets tenen una oportunitat".

 

Imatge principal: Jessica Springsteen, en una competició / Wikimedia Commons / Michael Kramer