Erling Haaland vol ser un referent del futbol mundial en el present, però també en el futur. I el que queda molt clar és que el davanter noruec vol ser un futbolista diferencial al Manchester City, però també en els propers anys si acaba canviant d'equip. I ara mateix és molt més a prop del Barça que del Reial Madrid.

Erling Haaland, un depredador de l'àrea

Haaland s'està inflant a fer gols al Manchester City. Però és que ja els va fer quan era futbolista del Borussia Dortmund i el RB Salzburg. I anteriorment també havia demostrat ser un davanter amb un gran olfacte golejador. Un Haaland, doncs, que sempre ha volgut ser protagonista allà on ha estat. I per això no vol canviar res.

Com que al Manchester City ja ho ha aconseguit tot, ara té la intenció de buscar un nou futur. No seria immediat, ja que encara té contracte fins al 2027, però sí que quan s'apropi aquesta data es replantejarà el seu futur. I ja fa anys que té en ment poder jugar a la lliga espanyola. I aquí és on apareixen el Barça i el Reial Madrid, que busquen el fitxatge d'aquest gran depredador de l'àrea.

Erling Haaland celebrando un gol con el Manchester City / Foto: Europa Press
Erling Haaland celebrant un gol amb el Manchester City / Foto: Europa Press

Erling Haaland seria l'estrella al Barça i no al Reial Madrid

Però el que ara queda molt més clar és que Haaland està molt més lluny del Reial Madrid. Si el club blanc era una opció més que possible per fitxar, ara s'ha confirmat que ja no és així. L'oficialitat de l'arribada de Kylian Mbappé deixaria Haaland en un segon terme, ja que la gran aposta i la gran estrella a partir d'ara serà el francès. I com que el noruec vol ser el gran líder de l'equip, al Santiago Bernabéu no podrà gaudir d'aquest privilegi.

En aquest sentit, Haaland vol ser el líder i un dels equips que li donaria la carta de gran referent és el Barça. Tot i que el club blaugrana no té la millor situació econòmica, en més d'una ocasió ha deixat caure la seva intenció de fitxar el davanter noruec i donar-li aquest títol de líder culer.

Erling Haaland Manchester City Tottenham Hotspur / Foto: Europa Press
Erling Haaland jugant amb el Manchester City / Foto: Europa Press

Haaland, doncs, que ja sap que podria ser la gran estrella del Barça i mai seria la gran estrella del Reial Madrid. Una situació il·lusionant per als culers, però que encara no és definitiva. Ningú descarta que Haaland pugui renovar el seu contracte amb el Manchester City més enllà del 2027, ja que aleshores encara continuarà sent un dels millors davanters del món. I per això qui haurà de prendre la iniciativa i posicionar-se serà el mateix Erling Haaland.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!