Quan parlem de la Kings League automàticament també parlem d'espectacle. I ja s'ha vist durant 8 jornades que el futbol ha estat protagonista al Cupra Arena. L'aparició estel·lar de Ronaldinho Gaúcho va ser l'última gran sorpresa. Però també hi ha xou fora del terreny de joc i davant de les càmeres. I Ibai Llanos ja comença a escalfar el futur mercat de fitxatges.

Fins a finals de març no acabarà el primer split de la competició al Camp Nou, però tothom espera amb moltes ganes el ball de fitxatges que arribarà a partir del mes d'abril. Serà aleshores quan els presidents podran negociar i quan es podran intercanviar jugadors. Això vol dir que arribaran els tan esperats fitxatges.

Ibai Llanos Ronaldinho Porcinos / Foto: Kings League
Ibai Llanos amb Ronaldinho Gaúcho / Foto: Kings League

Primera discussió de mercato a la Kings League

I el primer en animar el mercato ha estat Ibai Llanos. El president de Porcinos FC, que és l'actual líder de la Kings League, està decidit a fer més moviments i fer que el seu equip encara sigui més temible. I el primer en rebre ha estat Juan Guarnizo, el president d'Aniquiladores FC.

Ibai Llanos ha posat el seu punt de mira en Fran Hernández, el jugador 11 d'Aniquiladores i també una de les grans estrelles del campionat. És el cinquè màxim golejador amb 6 gols, a més de ser el jugador amb més MVP, amb un total del 4. I no hi ha cap dubte que està sent un dels millors jugadors de la Kings League.

És per això que Ibai Llanos i Juan Guarnizo han tingut la primera gran discussió a l'After Kings d'aquest dilluns. Llanos està decidit a fitxar Fran Hernández, i així li ho ha comunicat a Guarnizo. "Soc el número 1", ha arribat a dir l'streamer basc. Però el creador de contingut colombià s'ha mostrat molt ferm per defensar el seu futbolista

I també ha deixat anar que Fran Hernández, el líder d'Aniquiladores, i Gabriel Cichero, el líder de Porcinos, en cap cas podrien compartir vestidor. Però Llanos ha volgut recordar el cas de Luís Figo, traint el Barça i fitxant pel Reial Madrid.

Fran Hernández tanca la porta a Porcinos

Però ha estat el mateix Fran Hernández qui també ha volgut deixar les coses clares. Si no juga a Aniquiladores, no ho farà per cap altre club de la Kings League. Només marxaria de l'equip de Guarnizo si li arriba una oferta del futbol professional.

I més enllà del cas de Fran Hernández, Ibai Llanos també ha començat a temptejar el terreny amb altres jugadors. Per exemple, també s'ha apropat a Jacobo Fernández, jugador d'El Barrio d'Adri Contreras. Ja es pot donar per començar el mercato.