El Barça i la Generalitat s'han reunit aquest dimecres a la tarda per decidir si hi haurà referèndum al vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta. Després d'hores de debat, el Departament de Salut ha exigit dues condicions perquè es pugui celebrar i sobretot s'evitin les aglomeracions.

La situació del coronavirus està empitjorant aquests dies a Catalunya i a Espanya i és per això que el soci del Barça només podrà votar si el club català proporciona més punts de votació dels esperats (21) i/o es defineixen franges horàries, segons ha informat TV3.

Josep Maria Bartomeu Barca mobil mascareta EFE

Bartomeu mira el mòbil durant un partit / EFE

La Generalitat considera que no es pot oposar al vot perquè seria antidemocràtic, així que l'escenari d'ajornar el referèndum queda descartat. 

El Barça ha publicat aquest dimecres a la nit que la Generalitat ha traslladat aquestes observacions per modificar el protocol. "El Barça analitzarà aquestes aportacions per tal d'incorporar-les als protocols, i que puguin ser revisats i validats en les properes reunions de treball. Les parts s'han emplaçat a una reunió el més aviat possible", ha expressat l'entitat blaugrana.

Recordem que el Barça té previst celebrar el vot de censura pel pròxim 1 i 2 de novembre que han de decidir el futur del club. Ha de seguir Bartomeu i la seva junta? El soci dictarà sentència.