El referèndum que decidirà el futur del Barça ja té data i punts de votació. Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva afronten un vot de censura que els pot fer caure i el club blaugrana posarà facilitats perquè l'1 i 2 de novembre hi hagi un total de 21 punts.

Així ho ha explicat el programa Onze de TV3 en què ha detallat que hi haurà 13 llocs de votació a Catalunya i 8 fora. A Barcelona només hi haurà un únic lloc, al Camp Nou, mentre que Lleida, Tarragona, Girona, Tortosa, Vilanova del Camí, Manresa, Mataró, Vic, Vilafranca del Penedès, Sabadell, Terrassa i Granollers seran les ubicacions a terres catalanes.

El Barça ha parlat amb la Federació Catalana de Futbol (FCF) per coordinar-se i la FCF posarà al servei de l'entitat catalana les seves seus per a la celebració del referèndum.

València, Palma, Sevilla, Santiago, Saragossa, Bilbao, Madrid i Andorra són els altres punts de votació. Tot indica que es podrà celebrar el vot de censura, però la situació sanitària pot canviar els plans. Veurem com evoluciona la pandèmia.