L'Espanya de Luis de la Fuente ja s'ha posat a treballar i ha disputat els dos primers partits, que deixen molts dubtes sobre la nova etapa de la Roja. Tot i la victòria davant Noruega, la selecció espanyola va firmar un partit discret i fluix, que es va repetir en el duel contra Escòcia, però aquesta vegada, el resultat no va acompanyar. La derrota per 2 a 0 a Glasgow va deixar uns quants jugadors assenyalats, després dels canvis que havia realitzat De la Fuente.

La revolució que està duent a terme el nou tècnic és positiva per una part de l'afició, però negativa per l'altra. Hi ha diversos jugadors que no comptaven per Luis Enrique, el fins ara entrenador de la Roja, però que van entrar dins la primera convocatòria de De la Fuente per disputar els dos primers partits de classificació per l'Eurocopa del 2024, que es disputarà a terres alemanyes. 

Pedro Porro celebra un gol con el Tottenham / Foto: Europa Press - Andrew Matthews
Pedro Porro celebra un gol amb el Tottenham en un partit a domicili de la Premier League / Foto: Europa Press - Andrew Matthews

Pedro Porro, un dels assenyalats de la derrota de la Roja

L'ensopegada d'Espanya deixa molts interrogants oberts, sobretot a la defensa. Davant els escocesos, el tècnic de La Rioja va alinear d'inici a quatre defensors que no eren titulars fins ara: Pedro Porro, David Garcia, Iñigo Martínez i José Gayà. I aquests canvis, segurament, no van ajudar que la selecció espanyola pogués fer un partit igual de competitiu que els britànics, que van acabar guanyant gràcies a errades defensives dels espanyols.

Tal com apunta el diari Sport, Pedro Porro va ser un dels assenyalats, ja que va relliscar en el primer gol d'Escòcia i va errar moltes passades, demostrant una clara sensació d'inseguretat. En el seu segon partit com a internacional, Porro no va firmar una bona actuació i va ser substituït per Dani Carvajal, qui tampoc va estar encertat. Glasgow va ser testimoni de la maledicció del lateral dret de la selecció espanyola.

Escocia España gol Europa Press
Els jugadors d'Espanya i Escòcia disputant el duel de classificació per l'Eurocopa a Glasgow / Foto: Europa Press

Pedro Porro decep amb la Roja

Les mirades de molts entrenadors, presidents i aficionats estaven posades en el partit de la selecció espanyola, nerviosos per veure quina seria la revolució de De la Fuente i els futbolistes que comptarien amb la total confiança del nou entrenador. I és evident que hi va haver molts canvis, però la jugada va sortir malament i, ara, la Roja haurà de treballar molt per poder quedar primera del seu grup.

Pedro Porro va ser un dels assenyalats, i havia sonat com a possible substitut de Dani Carvajal al lateral dret del Reial Madrid, però la seva actuació davant Escòcia farà dubtar un Florentino Pérez que haurà d'anar al mercat de fitxatges a buscar nous defensors per millorar la plantilla de cara la temporada vinent. De moment, Porro decep amb Espanya i serà interessant veure si De la Fuente continua confiant en ell.