Florentino Pérez, el president del Reial Madrid, ha deixat anar diversos titulars durant l'assemblea anual de socis del seu club que s'ha celebrat avui. A més d'advocar per un canvi al futbol i per la creació de la polèmica Superlliga europea, el màxim dirigent del Reial Madrid, com aquell qui res, s'ha queixat del tracte que rep el seu club durant les retransmissions televisives. "A la televisió hi ha vegades que no repeteixen jugades que són molt importants", ha afirmat amb to solemne Florentino Pérez.

"Tothom veu que hi ha una gran diferència no només en la repetició de les imatges, sinó també en els comentaris de les persones, que no són mai favorables al Reial Madrid," ha afegit en una reflexió curiosa, i és que els comentaris venen de persones que treballen per a Movistar, patrocinador oficial del club que Florentino presideix. I el mandatari blanc no s'ha quedat aquí. "És un clamor popular el diferent tracte que ens fan al Reial Madrid i a la resta d'equips".

sergio rams florentí perez isabel diaz ayuso / Reial MadridSergio Ramos, Isabel Díaz Ayuso i Florentino Pérez, durant la visita que la presidenta de la Comunitat de Madrid va fer de les obres del Santiago Bernabéu / Real Madrid

Florentino Pérez, defensor de la Superlliga europea

A part de queixar-se sense raó del tracte televisiu que rep el seu Reial Madrid i de treure pit per la Lliga aconseguida el curs passat, la del VAR, una de les més polèmiques de tots els temps pels innombrables ajuts rebuts, Florentino Pérez ha volgut parlar sobre el futur del futbol, deixant clar que el Madrid apostarà fortament per la creació de la Superlliga europea. "El futbol necessita noves formes que ho facin més competitiu i més fort. Vam ser l'únic club del món que va fundar la FIFA i, juntament amb el diari L'Équipe, vam fundar la Copa d'Europa. Hem estat en tots els canvis. Tothom advoca per un canvi competitiu", ha afirmat.

"Hi ha una saturació del calendari que ofega tots els clubs, no hi ha dates i es perjudica la salut dels jugadors. Els grans clubs europeus tenim la responsabilitat de fer aquest canvi. Les noves generacions consumeixen molts continguts i cal millorar la competitivitat i la qualitat. Som el primer club del món, segons tots els rànquings, i amb aquesta fortalesa afrontem el futur", ha afegit.

Florentí Perez president Reial Madrid Europa Press 3

Florentino Pérez ha lamentat els efectes econòmics que ha causat al Madrid la crisi del coronavirus / Europa Press

La crisi del coronavirus afecta el Reial Madrid, com a tots

Pel que refereix a la situació econòmica del Reial Madrid, Florentino Pérez ha admès que s'ha vist molt afectada per la pandèmia del coronavirus. "Teníem pressupostats 822 milions a la campanya 2019-20 i la crisi de la pandèmia va fer que ingresséssim 715 milions. Vam fer un pla d'estalvi de les despeses per complir els comptes i els jugadors i professionals de la casa van admetre rebaixar-se el sou un 10%, de manera que tanquem el balanç amb un superàvit de 313.000 euros", ha afirmat el president blanc.

"Per a la temporada actual hem pressupostat 617 milions, uns altres 98 milions menys que el tancament de l'exercici anterior, perquè pensem que no tindrem públic. L'entrada de públic pal·liaria en part aquesta reducció. Hem pagat d'impostos i Seguretat Social a l'Estat espanyol 286,4 milions la temporada 2019-20. A l'obra de l'estadi, la inversió realitzada ha estat de 114 milions d'euros", ha conclòs.