El Reial Madrid ha passat a l'acció per evitar que el fitxatge de Gabri Veiga s'escapi. Per a això, han iniciat els contactes amb el prometedor jugador i amb el seu representant, i han traslladat l'enorme interès que tenen en la seva contractació. Florentino Pérez s'ha anotat el nom del crac del Celta de Vigo en la llista de prioritats, i té la intenció de pagar la totalitat de la clàusula de rescissió, que no és molt elevada.

El restaurant italià preferit de la família Messi a Barcelona: Ristorante Capú

40 milions d'euros és el preu que marca la seva llibertat, una xifra realment desitjable, veient el nivell i el potencial que ha demostrat tenir l'internacional espanyol sub 21. Nou gols i tres assistències són les estadístiques de l'atacant gallec, uns números increïbles, si considerem que actua com a mitja punta, i no com a davanter. Al costat d'Iago Aspas, s'ha convertit en l'estrella del conjunt dirigit per Carlos Carvahal, i molts esperaven veure'l en la convocatòria de Luis de la Fuente.

Gabri Veiga celebra gol Celta|Cèltic de Vigo / Foto: Europa Press
Gabri Veiga/ Foto: Europa Press

Però haurà d'esperar el seu torn per poder debutar en 'la Roja', encara que si manté la progressió que ha tingut fins ara, ningú no dubta que el seu moment arribarà realment aviat. De moment, s'ha de concentrar a continuar millorant a Balaídos, on saben que tenen una joia entre mans, que pot durar realment poc temps. I és que també ha cridat l'atenció d'altres conjunts 'top', com el Barça, l'Atlético de Madridf, l'Arsenal, el Liverpool o el Newcastle United.

Encara que tot l'avantatge la tenen en el Santiago Bernabéu. Li han presentat una proposta molt atractiva, on li garantirien tenir un paper important en les rotacions de Carlo Ancelotti, sent el substitut de Luka Modric. A més, tant Veiga com la seva família han mostrat el seu desig de continuar residint a Espanya, i no marxar a l'estranger. Això és el que esperava Florentino Pérez, abans de mostrar-se en disposició d'abonar la seva clàusula alliberadora.

Encara queden diversos mesos de temporada per davant, però cada vegada sembla més clar que el futur de Gabri passa per unir-se al Madrid.

El Madrid vol negociar amb el Celta per Veiga

Si bé no tindran problema en pagar aquests 40 'quilos', el Madrid primer vol negociar amb el Celta per tractar d'arribar a un acord amistós per Veiga, i intentar que pugui sortir per un cost més reduït. I una de les opcions que estudien és oferir un intercanvi de peces.

L'altre implicat seria Rafa Marín, que marxaria a Vigo, cansat d'esperar el seu torn al primer equip.