El millor restaurant italià de Barcelona és un autèntic viatge gastronòmic per als amants de la bona cuina: ofereix els plats més espectaculars de la cuina italiana i napolitana fusionada amb la catalana i amb unes postres i una carta de vins de primera categoria. El Ristorante Capú tot just acaba d'obrir les portes i ja compta amb les millors ressenyes de la família de Leo Messi. Qui hi va, repeteix! La Gourmeteria d'ElNacional.cat s'endinsa a la cuina del millor xef italià, Gennaro di Fiore, amb qui descobrim els trucs i receptes amb què satisfà els paladars més exigents. Vieires, Nàpols en un mos, fagottini a la Nerano, croqueta Nàpols... són només alguns dels molts plats que pots degustar al Ristorante Capú. I els preus, molt assequibles: podem gaudir d'un àpat de luxe per uns 35 euros aproximadament. No et perdis aquest vídeo, on et presentem els plats més impactants del Ristorante Capú.

👨‍🍳 Descobrim els millors espaguetis al nou restaurant italià de moda de Barcelona | VÍDEO

 

 

Recepta dels espaguetis all'Ancora

El xef ens sorprèn cada minut amb uns plats únics i irrepetibles. Per començar ens explica la recepta dels espaguetis all'Ancora. Necessitarem 100 grams d'espaguetis, 200 grams de gambes vermelles fresques, una llima, 150 grams de llet de búfala, aigua i sal. En primer lloc, posarem els espaguetis a bullir durant vuit minuts. Mentrestant posarem oli d'oliva verge extra en una paella i un gra d'all partit per la meitat. Un cop l'oli estigui calent i hagi agafat el gust de l'all, hi afegirem quatre caps de gamba fresca. Quan l'oli agafi el color de les gambes ho retirarem del foc i ho colarem. Just després ho posarem en una altra paella neta i hi afegirem una mica d'aigua. A continuació hi posarem les gambes pelades i una mica de pell de llima ratllada, i quan tinguim la pasta a punt l'afegirem a la paella sense deixar de remenar. Finalment, hi posarem la mousse de búfala. En pocs minuts tindrem a punt un dels millors plats de pasta que hem tastat en la nostra vida. Un cop emplatat, hi posarem tàrtar de gamba per sobre i ho decorarem amb un cap de gamba fresc, perles de wasabi, iuzu i pebre vermell, i també amb dues o tres fulles de verdures fresques de l'horta napolitana.

Restaurant Capú, mejor italiano Barcelona
El millor restaurant italià de Barcelona: Ristorante Capú, al carrer d'Atenes, 42 (Balmes / General Mitre) / Foto: Pau de la Calle

INGREDIENTS

  • 100 g d'espaguetis
  • 200 g de gambes vermelles fresques
  • 150 g de llet de búfala
  • 1 gra d'all
  • 1 llima
  • Oli d'oliva verge extra
  • Perles de wasabi, iuzu i pebre vermell
  • 2 o 3 fulles de verdures fresques
  • Aigua
  • Sal
Restaurant Carú La Gourmeteria / Foto: Pau de la Calle
Gennaro di Fiore, el millor xef italià de Barcelona / Foto: Pau de la Calle

El millor restaurant italià de Barcelona

El Ristorante Capú té la millor carta italiana i napolitana de Barcelona. També aposta per fer plats catalans amb carn i peix, sempre frescos i de màxima qualitat. Entre els molts plats de la seva carta també destaquen les vieires a la planxa amb pernil de pata negra, ceba marinada, crema de poma verda i mandarina, el carpaccio de gamba vermella de Palamós amb maionesa de pop osmotitzada amb tomàquet i pols d'olives, la burrata de Puglia amb cor de pistatxo, caviar de salmó i aroma del Vesuvi, tonnarelli amb cranc, espaguetis amb eriçó de mar i tomàquet cherry groc, espaguetis amb avellanes, la genovese 2.0. (pasta amb carn i ceba estofada), Nàpols en un mos (tortello de pasta a l'ou farcit de ragú napolità i reducció de pròvola), Vermell Mazara (raviolis farcits de vieires amb tàrtar de gamba vermella de Mazara i salsa), filet de vedella a la valpolicella i foie gras, filet de turbot a la planxa amb puré de carbassa, mandarina i pols de ceps, filet de llobarro salvatge en osmosi de poma amb amanida de faves, papaia i salsa búfala, la selecció de formatges i melmelades...

Espaguetis all'Ancora, Mar Acero
Espaguetis all'Ancora, un dels plats estrella del Ristorante Capú / Foto: Mar Acero

Les millors postres de Barcelona

Els comensals del Ristorante Capú no poden marxar sense tastar el millor tiramisú de Barcelona. La carta de postres també és molt àmplia i olena de delicatessen: dolce Napoli (degustació de pastisseria napolitana), girotondo d'ametlles, geometria de xocolata i pera, suflé blanc i negre amb el toc del xef... 

Postres Restaurant Capú Restaurant Capú
El Ristorante Capú té les millors postres de Barcelona / Foto: Ristorante Capú

L'ànima del Ristorante Capú

Francesca Capuano, mànager del Ristorante Capú, és la cara visible del local i s'encarrega d'atendre els clients i explicar-los els detalls de cada plat que demanen. Amb molta classe i delicadesa, els seus coneixements de la cuina italiana ajuden a gaudir encara més de l'exquisidesa de tots els plats, elaborats amb temps i carinyo pel gran xef. La Francesca proposa els millors plats d'acord amb els gustos de cada comensal i suggereix el millor vi per completar i arrodonir el viatge gastronòmic del Ristorante Capú. Si voleu més informació i fotografies de la carta del Ristorante Capú (carrer d'Atenes, 42, de Barcelona), feu clic a aquest enllaç i descobrireu la nova i gran delicatessen de Barcelona. Obren cada dia, i hi podeu contactar trucant al 93 677 25 43.

Postre amb babà Ristorante Capú
Tortino de xocolata blanca amb babà napolità al rom / Foto: Ristorante Capú