Al Reial Madrid li ha sorgit un contratemps. Yeremy Pino, extrem del Vila-real que és a l'agenda del club blanc, és un objectiu prioritari del Chelsea per a la pròxima temporada, tal com apunta el diari The Telegraph. El conjunt blue té uns informes excel·lents del jugador canari, que la temporada passada va explotar donant un rendiment espectacular, guanyant-se la convocatòria de Luis Enrique per a la selecció espanyola.

Amb contracte fins al 30 de juny del 2027, el Vila-real ja es frega les mans, ja que Yeremy Pino té una clàusula de rescissió de 80 milions, una xifra que els clubs de la Premier League poden assumir. L'estiu passat, de fet, l'Arsenal i el Manchester United ja van preguntar per ell, encara que sembla que el Chelsea serà el club que més insistirà a partir d'ara.

Yeremi Pino Vila-real Europa Press
Yeremy Pino, jugador del Vila-real / Foto: Europa Press

Nico s'escapa; el Madrid vol Yeremy

El Reial Madrid té la intenció de reforçar el seu extrem dret. L'objectiu principal era Nico Williams, de l'Athletic Club, que s'ha convertit en la gran revelació de la temporada, però el jugador acaba de renovar amb els lleons, la qual cosa augmenta la clàusula de rescissió, que fins ara era de 50 milions d'euros. Nico ha desaparegut de la llista d'objectius del Reial Madrid i el següent de la llista és Yeremy Pino. El club blanc destaca la capacitat del canari per superar rivals i la seva experiència a l'elit amb només 19 anys.

L'estiu passat, Yeremy va optar per quedar-se en el Vila-real, en considerar que en un gran club no tindria minuts quan el que necessita és sumar experiència. Aquesta opinió sembla que variarà l'estiu que ve, ja que amb 20 anys i 3 temporades a la Primera Divisió ja estarà preparat per fer el salt.

NICO WILLIAMS ATHLETIC CLUB EUROPA PRESS
Nino Williams ha renovat el seu contracte amb l'Athletic Club / Foto: Europa Press

El Barça va poder fitxar Yeremy Pino el 2016

Yeremy Pino va arribar al Vila-real el 2016, després de destacar en el campionat d'Espanya cadet de seleccions autonòmiques, que se celebrava a Gran Canària. En el torneig, com és habitual, hi havia observadors de tots els clubs, pendents de les futures estrelles, i Yeremy va despertar l'interès del Vila-real i del Barça. Els blaugrana, de fet, van ser els primers a contactar amb l'entorn del jugador. Semblava que Yeremy Pino acabaria en la Masia, però va aparèixer el Vila-real.

El conjunt groguet va convidar Yeremy Pino a l'Estadi de la Ceràmica i a les instal·lacions del futbol base, a més d'explicar el projecte amb què fa temps que treballen amb grans èxits. Yeremy Pino va considerar que al Vila-real tindria més opcions d'arribar al primer equip, per la qual cosa va desestimar l'oferta del Barça i va acceptar la del Vila-real. 6 anys després, mig Europa ja es baralla per fitxar-lo.