L'Espanyol ha anunciat que ja ha identificat al grup que va fer crits racistes contra Iñaki Williams en el partit que va disputar el conjunt perico i l'Athletic Club a l'RCDE Stadium. Es tracta de 12 persones que estaven en els sectors 107 i 108 de l'estadi, tots ells ubicats fora de l'espai de la Grada d'Animació. 

"Respecte pel rival per sobre dels resultats"

D'aquestes 12 persones, nou són socis de l'entitat blanc-i-blava, mentre que els altres tres restants van comprar l'entrada per accedir al camp. L'Espanyol ha elaborat un informe que traslladarà al Comitè de Disciplina Social per determinar quines són les accions que es prenen en el Reglament de Disciplina Intern del club.

iñaki williams marc roca athletic espanyol efe

EFE

El conjunt català ha assegurat en el seu comunicat que la solució pot ser suspendre els carnets d'abonat i de soci i l'expulsió de tota activitat que realitza l'Espanyol. A més, s'ha traslladat l'informe a la policia perquè "es puguin depurar les possibles responsabilitats penals".

L'Espanyol ha condemnat les conductes de caràcter racista i violent. "La nostra entitat, en els seus 119 anys d'història, sempre ha advocat per valors estrictament esportius com el respecte pel rival, el treball, el sacrifici, per sobre de qualsevol resultat", han sentenciat.