El davanter de l'Athletic Club Iñaki Williams ha rebut insults racistes a l'RCDE Stadium, on aquest dissabte el seu equip s'ha enfrontat a l'Espanyol en un partit corresponent a la 21a jornada de Lliga. El futbolista, nascut al País Basc però fill de pares ghanesos, ha denunciat els fets a través del perfil de Twitter del club bilbaí. 

Williams ha disputat els 90 minuts però no ha especificat en quin moment ha rebut els insults. "Me'n vaig una mica trist per l'empat i perquè he patit insults racistes, és quelcom que cap jugador de raça negra o de qualsevol raça vol escoltar. Està totalment fora de lloc, cal venir a l'estadi a gaudir de l'equip, el futbol és un esport d'amistat", ha dit. Les imatges captades per Movistar+ demostren que els insults sí que han existit.

L'àrbitre del partit, el murcià José María Sánchez Martínez, no ha fet constar cap mena d'insult a l'acta del partit.

L''Espanyol s'ha pronunciat després de la denuncia de Williams i ha condemnat els fets.

Qui també ho ha fet ha estat el president de la Lliga, Javier Tebas, que s'ha conpromès a "buscar amb els clubs on és l'error".

Els fets, en qualsevol cas, se sumen al desagradable incident que han tingut lloc abans del partit, quan ultres dels dos equips han protagonitzat una batalla campal als carrers de Cornellà.