La Kings League ha finalitzat el primer split, tancant-lo amb un apoteòsic final a l'Spotify Camp Nou. Al feu del Barça es van congregar més de 92.000 persones per veure la Final Four d'aquest "circ" muntat per Gerard Piqué, per fer-li un pas de rosca a l'esport rei, on El Barrio va ser el gran triomfador de la nit.

Va ser un èxit absolut, i una demostració d'abundància i gaudi per part de l'excentral blaugrana. La Final Four va anar molt més enllà del futbol, va ser un autèntic espectacle. Els presidents van arribar en helicòpter, es va batre un rècord Guiness i es va poder gaudir de batalles de galls amb Chuty, Skone, Bnet i Gazir i les actuacions musicals de Lali Espósito i Tiago PZK. Però a més, es van assolir pics de més de 2 milions d'espectadors en directe. Tanmateix, no tot va ser festa, i també hi va haver lloc per als comiats.

Camp Nou / Foto: Kings League
El Camp Nou ple durant la Final Four de la Kings League / Foto: Kings League

Titos anuncia la seva marxa

Manuel Titos, més conegut per Titos, va sorprendre tots els aficionats de la Kings League anunciant la seva marxa d'aquest nou format en què ha participat. Ho va fer a través del seu compte d'Instagram, a través d'un comunicat oficial, on assegurava que no seguiria al segon split.

Titos és l'àrbitre més polèmic de la lliga, però també el més estimat, i la seva dimissió ha provocat sorpresa. Les seves actuacions arbitrals no han passat desapercebudes per a ningú, i s'havia convertit en un dels personatges més icònics de la Kings League.

El seu carisma, i la seva manera de reconèixer els errors, han suposat que sigui una de les persones que més afecte ha generat, però també més humor, arribant a convertir-se en un mem. L'anunci arriba després que l'àrbitre no arbitrés cap dels partits de la Final Four.

Titos, afectat

I sembla que la decisió de la lliga de no tenir-lo en compte per a les finals ha afectat el col·legiat. Al seu comunicat oficial diu que "des del primer dia fins a l'últim he donat tot el millor de mi per a aquest projecte, però avui no he pogut gaudir d'aquesta experiència com m'hagués agradat, ja que no he tingut l'oportunitat d'arbitrar cap dels tres partits de la Final Four."

Abans assegura que "no ha estat una decisió fàcil" però que "ha arribat el moment de dir fins després". Per finalitzar no ha volgut deixar passar l'oportunitat de donar les gràcies a tots els que han fet possible el projecte: "Gràcies als meus companys de l'equip d'àrbitres, a tots els presidents, als jugadors, a tots els aficionats i a tot l'equip que forma la família de la Kings League" i ha volgut recalcar que ha "estat molt afortunat de poder arbitrar a la Kings League".