Dani Senabre centra el seu vídeo setmanal en una de les grans notícies de l'estiu, els àudios de Florentino Pérez malparlant d'algunes de les llegendes del Reial Madrid, com Casillas, Raúl o Del Bosque. "Vaig a buscar crispetes. Tenen un incendi de dimensions gegantines... i a sobre va per fascicles, que és divertidíssim", afirma Senabre.

"Converses de Florentino Pérez en les quals malparla d'una manera tremebunda de Raúl i Casillas, que són 'la gran estafa del Reial Madrid'. Entra en desqualificacions personals, que si Casillas és un gos falder... És un escàndol. Imagineu-vos que fossin àudios de Laporta parlant així de Xavi o de Puyol.. I a sobre Casillas i Raúl estan treballant en aquests moments en el Reial Madrid", afegeix.

Crítica als mitjans que estan silenciant el tema

Dani Senabre explica que les filtracions han generat un enorme enrenou a Madrid, però no en tots els mitjans de comunicació. "És al·lucinant que hi hagi molts mitjans, sobretot televisius, que estan silenciant el tema. Informatius d'esports de mitja hora o tertúlies. És al·lucinant. En el 1995 es podia fer, però en l'actualitat és impossible. Això sí que és ser un gos falder", critica.

Senabre, això sí, afegeix que Florentino té raó en queixar-se si les converses gravades estaven sent privades.