Per si no n'hi havia prou amb una, segona entrega dels àudios de Florentino Pérez. El president del Reial Madrid s'ha vist esquitxat per aquesta situació i la segona part se centra en Iker Casillas. L'exporter és una llegenda del madridisme, però va sortir per la porta de darrere després de 16 anys al primer equip.

"És un nen petit"

Després de dir que Casillas "no és un porter per al Madrid", Florentino va dir el 2008 que "és molt curt i que és un gos falder". "Casillas, pobre home, no té dos dits de front, jo el conec perfectament, és molt curt i a més es veu quan està millor o pitjor amb la seva nòvia, està absent, és un nen petit, és com un gos falder, una cosa infantil", va assegurar l'empresari espanyol i ha revelat El Confidencial. Recordem que Casillas ocupa, actualment, un càrrec com a adjunt a la direcció de la Fundació del Reial Madrid.

iker casillas gtres

Casillas amb Ramos / Gtres

Casillas va ser capità del Madrid i va sumar 19 títols, però tot i això, no el salvava de les crítiques de Florentino. "A Casillas l'estimen tots, acollonant. És una cosa acollonant. Però clar, això ho dona el futbol. Anem a veure: Casillas no té ni alçada, ni veu bé. Jo li deia a Ginés (Carvajal, representant del porter) porta'l a l'oculista, jo crec que no veu bé de lluny. Als córners, igual, dic: 'Aquest no veu bé de lluny'. T'ho juro que li he dit, no creguis que és mentida, pel seu bé i per tot", va comentar.

Florentino va comentar una anècdota abans d'un Clàssic. "El tema del partit on ens jugàvem la Lliga contra el Barcelona... recordes? Aquell que vam guanyar 4-2. Doncs ell (Casillas), el divendres, va arribar tard a l'entrenament, això que tots l'aplaudeixen. Va tenir la mala sort que jo estava allà, venia de parlar amb la seva nòvia i havien tingut una discussió, una cosa d'acudit", va manifestar.

Un dels grans objectius de Florentino era fitxar Gianluigi Buffon: "I si m'he d'emportar a un altre de la Juventus, jo sé que a vosaltres us agrada molt (Casillas), però em porto Buffon, que també ha estat barat. Perquè Casillas no és porter per al Reial Madrid", va detallar.

Una de les grans polèmiques va ser quan Casillas estava al centre del focus quan es filtraven notícies de dins dels vestidors i el porter estava amb Sara Carbonero. Florentino Pérez critica la que era la parella del porter i amplia el debat amb uns missatges masclistes: "Aquesta tia, jo no em fio ni un pèl. Aquesta tia, aquestes ties, ja saps al que van... es tornen boges, van a la fama, van a no sé què i encara diuen que no, que jo soc molt bona i tal. Perquè aquesta tia, li donen no sé què i es creu que ja és una artista de cine". 

El 2012, amb Mourinho d'entrenador, Florentino va seguir: "Li estan donant d'hòsties a la Carbonero perquè ella no és molt llesta. Com li va dir això Iker? Ella va dir a la tele que el tema de Sergio Ramos i Mourinho no és d'ara, que ve des de fa un any. Això no ho pot dir ella... tot el món apunta a Iker, clar".

La publicació d'aquests àudios han obligat Florentino a publicar un comunicat. En el text, apunten a la persona qui ha filtrat els àudios i els motius per haver-ho fet. 

 

Imatge principal: Florentino Pérez i Iker Casillas / @RealMadrid