El serial dels àudios de Florentino Pérez trets a la llum, per capítols, per El Confidencial, sembla no tenir final, i a cada vegada són més sorprenents.

Després de les estripades contra Casillas, Raúl, Del Bosque, Mourinho, Cristiano Ronaldo, Figo, Guti, els membres de la Quinta del Buitre i part de la premsa de Madrid, ara li ha tocat el rebre a Mesut Özil, "el besugo", que va jugar al Madrid del 2010 al 2013.

Florentí Perez Reial Madrid Europa Press

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

La nòvia italiana d'Özil

"Aquest va venir aquí amb una nòvia, amb 21 anys. És d'aquests de tercera generació turcs... i bé, descobreix Madrid, macho. O sigui, ni turc, ni p****, ni tercera generació, ni la nòvia. Envia la nòvia a prendre pel cul i canvia de vida", comença a explicar Florentino Pérez en l'àudio publicat per El Confidencial.

"S'enamora d'una model italiana, de Milà. Agafava l'avió privat, se n'anava allà, li feia un clau i tornava. Ja un dia li toca els ous al Mourinho, que té molta gràcia i li diu: "Escolta, Özil", besugo, ell anomenava 'el besugo', diu: "Em deixes que jo et parli de confiança com si fos el teu pare? Mira, aquesta tia amb la qual surts se l'ha f**** tot l'Inter, tot el Milà, inclòs el cos tècnic d'ambdós equips'. La va acabar deixant", acaba relatant Florentino Pérez entre rialles.

Luis Figo Europa Press

Figo, un altre protagonista dels àudios de Florentino / Europa Press

Figo i Guti, també en els àudios de Florentino

El sorprenent àudio sobre Özil, que ja ha generat a les xarxes socials crítiques per ser sexista i racista, arriba després del de Figo i Guti, dos jugadors que tampoc no surten gens ben parat en les opinions del que va ser el seu president, Florentino Pérez. "Figo és qui fot el vestidor. Ha estat un fill de p*** com Raúl. Els dos pitjors han estat Figo i Raúl.", deia Florentino, que també ha criticat, i molt, a Guti, en uns àudios de 2012, amb Guti ja retirat.

"Guti és un penques que està com una cabra. El seu pitjor enemic és ell mateix. Ja li està bé a la SER, per voler contractar un subnormal. És un subnormal. I la Cope igual. Els deixarà tirats, no anirà.", criticava Florentino sobre l'entrada de Guti en els mitjans.

Mentre continuen sortint àudios, augmenten les crítiques sobre alguns mitjans de comunicació que els estan obviant, amb Gerard Piqué mostrant irònicament el seu malestar a les xarxes socials. I és que el central blaugrana va protagonitzar aquest dijous una polèmica en demanar fins a en quatre ocasions al programa El Chiringuito que parlessin dels famosos àudios. No va tenir èxit.

 

Imatge principal: Mesut Özil, en la seva presentació com a jugador del Reial Madrid / Europa Press