Dani Senabre i tots els culers han vibrat amb l'última victòria del Barça. Però no ha estat per un espectacle mai vist al Camp Nou, sinó que ha estat pel retorn d'Ansu Fati i de la manera com ho ha fet. El periodista parla d'una tarda de "fantasia" contra el Llevant i, precisament, "sense Ronald Koeman a la banqueta".

"Ansu Fati ha necessitat 10-12 minuts per canviar la nostra cara, la temporada del Barça...". Una bona manera per descriure el retorn del nou 10. I és que amb menys d'un quart d'hora ha demostrat molt més que la resta de l'equip durant molts partits d'aquest inici de temporada. Senabre parla de "la màgia que hem viscut en 10 minuts de futbol".

Però aquesta vegada s'ha de reconèixer que "el Barça ha jugat molt bé a futbol pel que és el Barça". Mèrit dels joves, però també amb especial aplaudiment cap a Philippe Coutinho i Luuk de Jong. Senabre apunta cap als tribuneros conformistes: "El partit és una bufetada amb la mà oberta als que diuen 'es lo que hay'". I conclou que "aquest Barça també sap jugar bé a futbol".