L’Espanyol va tornar a la senda de la victòria a la Lliga SmartBank després d’imposar-se per 1-3 a Castàlia davant el Castelló. El conjunt perico va haver de remuntar un gol inicial dels valencians, que es van avançar gràcies a un penal dubtós.

Així doncs, una victòria que se suma a la injecció de moral que va suposar l’última golejada davant el Logronyès (4-0) després de tres empats consecutius. D’aquesta manera, els de Vicente Moreno seran líders momentanis a l’espera del que faci el Mallorca a Fuenlabrada el dilluns.

celebracion rcd espanyol castellon @rcdespanyol

Els jugadors de l'Espanyol celebrant a Castàlia / RCD Espanyol

Remuntada gràcies a un Darder bigolejador davant un Castelló insistent

El partit va arrencar amb els locals decidits a aconseguir la victòria. I aviat se’ls va posar de cara després d’un penal per una caiguda dins de l’àrea d’Ortuño. Marc Mateu no va perdonar i va posar l’1-0 inicial al minut 13 de la primera meitat. A partir d’aquest moment, els visitants van prendre el comandament del partit i van començar a inquietar la porteria local davant d'una pobladíssima defensa.

Al minut 32 va arribar l'empat gràcies a un cop de cap espectacular de David López al servei d'un córner. Cinc minuts després, el local i experico Iago Indias va veure la doble targeta groga en cometre una falta en una pilota dividida.

L'Espanyol ho va aprofitar per avançar-se abans de la mitja part per mitjà de Darder, que va aprofitar una gran assistència de Melendo per donar-li la volta al marcador. El d'Artà va tornar a marcar en els primers minuts de la segona part per deixar el partit vist per a sentència marcant el tercer gol pel seu equip.

celebracion espanyol castellon @rcdespanyol

Els jugadors de l'Espanyol abraçant a Sergi Darder / RCD Espanyol

Una victòria de mèrit sense els internacionals

Sens dubte, uns tres punts meritoris després de guanyar sense jugadors importants que es troben concentrats amb la seva selecció: els catalans Adrià Pedrosa i Javi Puado, que estan disputant la primera fase d'l'Europeu Sub-21 d'Hongria i Eslovènia amb la Selecció Espanyola Sub-21; Keidi Bare, convocat per Albània; i Matías Vargas, amb la Sub-23 Argentina.

Tres punts de lluita i convicció. Tres punts que serveixen per consolidar-se en la part alta de la classificació i confirmar que l'equip segueix recuperant les bones sensacions. Un triomf que els permet aconseguir sumar vuit jornades consecutives sense conèixer la derrota.

Imatge principal: Sergi Darder i Embarba celebrant el gol del mallorquí / RCD Espanyol