L'Espanyol i el Girona han sortit aquest cap de setmana de la mala dinàmica i han tornat a recuperar el somriure. Blanc-i-blaus i gironins van guanyar els seus respectius partits, contra Logroñés i Las Palmas, respectivament, mentre que el Sabadell va empatar contra l'Sporting de Gijón.

Després de tres jornades consecutives sense que cap català de Segona Divisió conegués la victòria, l'Espanyol va donar un cop sobre la taula amb una golejada per la via ràpida. En quatre minuts, els pericos van marcar tres gols i Dimata va fer l'últim i quart gol de la nit.

Raúl de Tomás no va poder participar en el duel per unes molèsties i Vicente Moreno es va veure perjudicat per la lesió de David López al minut 24. Just dos minuts abans, Puado va obrir la llauna, aprofitant una centrada d'Embarba i va començar a dirigir el triomf blanc-i-blau.

L'ex del Rayo Vallecano va ser qui va augmentar el lluminós i va ser l'autor del segon gol. Pedrosa no volia perdre l'ocasió de sumar-se a la festa golejadora i va fer el seu amb un xut potent de 25 metres. Amb aquest triomf, l'Espanyol és segon a la Lliga SmartBank i és a tres punts del Mallorca, el líder.

Remuntada del Girona

Per la seva part, el Girona va capgirar l'1-0 en contra de Las Palmas gràcies als gols de Sylla i Couto (1-2). L'entrenador gironí, Francisco Rodríguez, va destacar que el seu equip va jugar "amb molta valentia". Recordem que aquest va ser el primer triomf del Girona lluny de Montilivi el 2021.

Girona celebracion gol segunda @GironaFC

Celebració del gol del Girona / Girona FC

Els gironins van ser fidels al seu estil i van confiar en la seva filosofia per remuntar. Francisco no va canviar el seu pla tot i perdre al descans per la mínima. Ara mateix són vuitens a la classificació i el seu objectiu és ser en posicions de play-off.

Empat del Sabadell

Finalment, el Sabadell va empatar contra l'Sporting 1-1. Els del Vallès Occidental necessiten millorar els seus registres i és que ara mateix són en posicions de descens. El seu objectiu és la permanència a la categoria de plata.

Imatge principal: Celebració dels jugadors de l'Espanyol / RCD Espanyol