Cristiano Ronaldo i Leo Messi estan jugant a lligues de menor entitat i amb menys exigència, però això no vol dir que esportivament estiguin acabats. I tampoc ho estan a nivell de màrqueting, un mercat on segueixen sent protagonistes absoluts i dos dels grans líders a nivell mundial. Per això s'està intent tancar una operació que seria una gran bomba a nivell comercial.

Un nou retrobament entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo

Una empresa de màrqueting internacional està fent passos per intentar tornar a reunir Leo Messi i Cristiano Ronaldo en un mateix terreny de joc, tal com informa el mitjà Al Bilad. El que es buscaria és un partit amistós entre els dos jugadors. I seria un duel entre l'Inter Miami i l'Al-Nassr. Un partit d'estrelles que estan a una nova fase de la seva carrera esportiva.

Leo Messi celebrando un gol con el Inter Miami / Foto: Europa Press
Leo Messi celebrant un gol amb l'Inter Miami / Foto: Europa Press

Encara segons la mateixa informació, les negociacions es trobarien en la fase inicial i encara podria passar de tot. No es descarta que el partit es pugui acabar celebrant, però tampoc estaria garantit. És una primera aproximació a una idea remota però molt sucosa a nivell econòmic per als dos clubs. Recordem que fa uns mesos ja es va jugar un amistós de l'Al-Nassr contra el PSG quan Messi militava al club parisenc.

Aquest acord està en procés, però també depèn de molts factors. La idea és que es disputi un duel entre l'Inter Miami i l'Al-Nassr, però no hi ha data ni cap aproximació. Un duel molt esperat i que es podria confirmar en els propers mesos.

Cristiano Ronaldo Al Nassr Supercopa Arabia / Foto: EFE
Cristiano Ronaldo jugant amb l'Al-Nassr / Foto: EFE

Molt pendents de les lesions

Ara bé, també és veritat que tant Messi com Cristiano Ronaldo haurien de disputar el partit. I podria ser que, degut a l'edat i a la fragilitat física, puguin tenir algun problema d'última hora que els deixi sense partit encara que s'acabi disputant.

Leo Messi, per exemple, ara mateix es troba lesionat i no està clar quan podrà tornar a competir. No és una lesió greu, però sí és una baixa destacada i també indeterminada perquè en cap cas es voldrà forçar la màquina. I la incògnita continua ben present.

Seria un nou gran xou entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo que es podria celebrar a l'Aràbia Saudita. Caldrà estar molt atents als propers esdeveniments i si finalment s'acaba tancant aquest acord múltiple per propiciar el que segurament seria l'últim partit entre Messi i Cristiano Ronaldo.