Els primers dies de Leo Messi en l'Inter de Miami no podrien haver estat més positius. Va tenir unes primeres actuacions increïbles, demostrant la diferència de nivell que existeix entre el futbol europeu i el nord-americà, i va recuperar la felicitat que semblava haver perdut durant els seus dos anys en el Paris Saint-Germain, i en l'etapa final del Barça. A més, la pressió mediàtica i l'exigència de la Major League Soccer és molt inferior.

Tot semblava ser de color de rosa per a l'astre argentí, que havia trobat als Estats Units el que tant buscava per a aquest moment de la seva carrera, en el qual ja li toca pensar a gaudir i relaxar-se, i pensar en una retirada tranquil·la. Amb 36 anys, i després d'haver guanyat absolutament tots els títols possibles a nivell de club i de selecció, no queda gaire temps perquè doni l'anunci que molta gent no vol que arribi mai: que penja les botes.

Gairebé tothom pensava que els últims dies com a professional del set vegades guanyador de la Pilota d'Or serien en la franquícia que presideix David Beckham, però fa pocs dies es va revelar que els plans del futbolista no són aquests. I és que ha començat a tenir els primers problemes des que es va traslladar a l'estat de Florida. Perquè la cultura continua sent diferent de la de Barcelona, la ciutat on es trobaven com casa.

David Beckham Mundial Qatar / Foto: Europa Press - Robert Michael
David Beckham/ Foto: Europa Press

Tant Leo com la seva dona, Antonella Rocuzzo, i els seus tres fills, Thiago, Mateo i Ciro, no aconsegueixen oblidar la ciutat comtal, i recorden cada dia del temps que van passar allà. Troben a faltar Catalunya, i encara que a Miami estan còmodes per la gran quantitat d'hispanoparlants que hi ha, no és el mateix. A més, són molt lluny d'Espanya, a unes 10 hores amb avió, i també de l'Argentina. Pràcticament, la mateixa distància, unes nou hores de vol.

La presència de Sergio Busquets, de Jordi Alba i de les seves respectives parelles ajuda la família Messi, i estan millor que a París, com és evident. Però amb això no és suficient per estar completament satisfets.

Messi, de retorn a Rosario?

Ara s'entenen les informacions que es van publicar recentment, i que suggereixen que Messi cada vegada estaria més convençut d'una tornada a la seva ciutat natal i a la d'Antonella, Rosario, per jugar de nou en Newell's Old Boys, conjunt que va abandonar a l'edat de 13 anys per aterrar en el Barça.