El debat el va obrir el mateix Philippe Coutinho. El brasiler es va tapar les orelles i va enviar a “prendre pel cul” a part de l’afició del Barça en el partit de Champions contra el Manchester United i el Camp Nou no el perdona. L’extrem blaugrana ha estat rebut a l’Estadi amb més disputa que admiració.

Coutinho, suplent; Dembélé, titular

Coutinho ha començat el partit contra la Reial Societat de Lliga des de la banqueta i el seu lloc l’ha ocupat Dembélé. Després de 70 minuts de joc i amb el marcador amb el 2-1, Valverde ha volgut donar descans al francès i donar entrada al brasiler. L’expectació era màxima i sortia a la gespa després que el futbolista publiqués un missatge a les xarxes socials.

Coutinho Gol Orelles Barça United EFE

“Mai hauríem d’escoltar la gent que ens desmotiva, perquè les seves paraules només ens desvien de l’objectiu real que ens marquem. Mai a la meva vida he faltat al respecte a ningú, ni dins ni fora del món del futbol. Endavant amb ambició com sempre”, va escriure Coutinho. La realitat és que la temporada del brasiler està sent més que qüestionada, però amb les seves paraules, l’extrem va deixar clar que no volia escoltar cap crítica.

En l’inici de campanya, l’ex del Liverpool va mostrar un gran nivell, però després va desaparèixer. Per la seva part, Dembélé va explotar i es va guanyar el lloc a l’onze. Valverde tirava pilotes fora quan havia de parlar sobre el rendiment del brasiler i confiava que ja apareixeria.

Coutinho ha de mostrar la seva millor versió

La veritat és que en l’últim mes hi ha hagut un canvi considerable i que va arribar en el seu punt màxim contra el Manchester United després del seu golàs. Aquest dissabte, contra la Reial Societat, hi ha hagut part dels aficionats que han xiulat Coutinho i que van considerar que va tenir un gest lleig cap a l’afició.

Messi Coutinho Barça Manchester United Champions Europapress

Europa Press

El Barça necessita la millor versió del ‘7’ en aquest últim tram de la temporada i el brasiler tornarà a visitar a les semifinals de la Champions la que va ser una de les seves cases, Anfield. Coutinho ha de millorar, però avui ha estat més ovacionat Sandro, ex del Barça, que el mateix extrem.