Philippe Coutinho comença a mostrar el seu caràcter. El futbolista brasiler del Barça, que fins ara semblava força tímid i contingut en les seves declaracions, s'ha pronunciat a través d'Instagram després del seu polèmic gest en la tornada dels quarts de final contra el Manchester United.

L'extrem va marcar un golàs des de fora de l'àrea amb un xut marca de la casa i posteriorment va tapar-se les orelles amb els dits, enviant així un missatge a l'afició del Camp Nou que estava posant en dubte la seva aportació a l'equip.

Coutinho Gol Orelles Barça United EFE

EFE

Ara, i després d'un espiral de polèmica, on se l'ha acusat de faltar al respecte als seus seguidors, el futbolista brasiler ha escrit un missatge curt però concís al seu Instagram personal.

coutinho instagram

"Mai hauríem d'escoltar la gent que ens desmotiva, perquè les seves paraules només ens desvien de l'objectiu real que ens marquem. Mai a la meva vida he faltat al respecte a ningú, ni dins ni fora del món del futbol. Endavant amb ambició com sempre", sentencia Coutinho.

El missatge no serveix com a disculpa però com a mínim demostra que el brasiler, que en certs moments havia pecat d'indolent, també és capaç de respondre als més crítics.