Aquesta edició de la Supercopa d'Espanya serà l'última que molts jugadors del Reial Madrid disputin, ja que hi ha alguns que tenen molt complicat seguir a la plantilla, com Fran García, Dani Ceballos o Kepa Arrizabalaga, mentre que altres tenen un futur incert, en finalitzar contracte el mes de juny, com poden ser els casos de Toni Kroos, Luka Modric, Andriy Lunin o Lucas Vázquez, que encara no han firmat la renovació, i per tant poden sortir gratis.

Però n'hi ha un que ja ha traslladat a Florentino Pérez la seva intenció de no ampliar aquest vincle, i abandonar el Santiago Bernabéu a final de curs, per poder marxar a un altre lloc on pugui tenir més protagonisme. Ens referim a Nacho Fernández, que en aquests moments és titular indiscutible per a Carlo Ancelotti, després de les greus lesions de genoll que han patit David Alaba i Eder Miiltao. Això ha fet que sigui l'únic central disponible al costat d'Antonio Rüdiger.

Nacho Fernandez escalfament concentrat Reial Madrid / Foto: Europa Press
Nacho Fernandez/ Foto: Europa Press

I de moment està disputant tots els minuts, com s'espera que succeeixi en els propers mesos, veient que no tenen pensat portar ningú al mercat hivernal. Per tant, el '6' podrà gaudir d'una continuïtat que a priori no estava previst que tingués. Però això no l'ha fet canviar d'opinió, ja que sap que la pròxima campanya tornarà a ser suplent habitual, i serà l'última opció en les rotacions de 'Carletto' en l'eix de la rereguarda.

A més, el Madrid sí que s'ha plantejat firmar un nou defensor a l'estiu, que deixaria sense espai a l'actual capità del primer equip. Tot això l'empeny a tenir les maletes preparades, i a estar disposat a estudiar totes les propostes que li arribin pròximament. Ja pot negociar amb altres equips, des del passat un de gener, i no li falten pretendents disposats a acollir-lo a les seves files. Perquè continua rendint a un fantàstic nivell.

Nacho Fernández

Malgrat que estigui a punt de complir els 34 anys, Nacho seria un reforç excel·lent per a pràcticament tots els equips, gràcies a l'experiència que acumula, i a la polivalència i seguretat que el caracteritza.

El Betis, la destinació més probable per a Nacho

En aquest sentit, la destinació que es considera més probable per a Nacho és el Betis. Manuel Pellegrini vol millorar la parcel·la defensiva, on no disposa de gairebé cap efectiu, i vol apostar per l'internacional espanyol, que confien que tingui el mateix impacte que Isco Alarcón.

Canviarà el Madrid per la capital andalusa?