El Barça vol que el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu se celebri els dies 15 i 16 de novembre, dos setmanes més tard de la dates previstes. Aquest dimecres, el club blaugrana es va reunir amb la Generalitat per tal d'acordar les condicions del referèndum, trobada que es va resoldre amb dues exigències de l'administració: que el club proporcioni més punts de votació dels esperats (21) i/o que es defineixin franges horàries de vot.

La resposta del club blaugrana ha arribat de la mà del vicepresident primer del club, Jordi Cardoner, a través dels micròfons de RAC1: "El club necessita 15 o 20 dies per organitzar-se logísticament. És inviable per qüestions logístiques que els dies 1 i 2 de novembre es pugui fer la votació", ha afirmat.

Bartomeu Barça - Sergi Alcàzar

Bartomeu / Sergi Alcàzar

I més tard ha afegit, amb la boca petita, les dates que el club proposa per la votació: "Si dimarts Salut ens confirma i acordem els protocols, parlaríem que la votació podria ser el diumenge 15 i dilluns 16. La nostra proposta és que sigui en un dia feiner i un festiu. El més important és l'organització logística un cop s'aprovin els protocols", ha dit.

Sobre el fet que la Generalitat exigeixi més punts de votació, Cardoner ha volgut recordar a Salut que "el 93% dels socis són a Catalunya i el 60% a Barcelona, 7.000 dels quals al barri de Les Corts". "Interior i Salut han de vetllar per la salut d'aquests socis", ha assegurat.

No contempla presentar-se a les eleccions

Per últim, Cardoner s'ha negat a donar cap detall sobre la reunió que Bartomeu celebrarà el pròxim dilluns, després del Clàssic, per tal de decidir si dimiteix o afronta el vot de censura.

El vicepresident, d'altra banda, ha tornat a negar taxativament que es plantegi presentar-se a les eleccions del club com a candidat continuista.