El Barça celebra aquest 29 de novembre el seu 124è aniversari. Ho fa després d'una important victòria a la Champions League contra el Porto i amb la mirada posada a l'efemèride que tindrà lloc l'any vinent, el seu 125è aniversari des del dia de la seva fundació, que viurà alguns actes especials durant un any. I un d'ells serà el de tenir una versió nova de l'actual himne, que serà amb un canvi de la música, però amb la mateixa lletra de sempre, la de l'icònic Cant del Barça.

La nova versió del Cant del Barça

L'himne, presentat a l'Auditori 1899 del Camp Nou, ha estat novament enregistrat, mantenint intacta la lletra de sempre, i és interpretat per l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orfeó Català i el Cor Jove. S'ha pogut escoltar aquesta nova versió durant l'acte de presentació del 125è aniversari culer, amb el president blaugrana, Joan Laporta, el Comissionat, David Carabén, la junta directiva culer i personalitats del Barça cantant l'himne.

 

Una versió que posa els pèls de punta a culers i a no culers. La millor actuació en un vídeo destacat del Barça que ja comença a fer la volta al món.

El Barça mira cap a la gran celebració del 2024

Un acte celebrat a l'Auditori 1899 del Camp Nou que ha centrat l'actualitat culer. Aquest dimecres es compleixen 124 anys de la història del Barça, però des del club blaugrana ja pensen en el novembre del 2024, quan oficialment ja se celebrarà aquesta xifra rodona de 125 anys.

En els propers mesos s'anunciaran els actes que es faran durant el final del 2024 i gairebé tot el 2025, però ja s'ha conegut quin serà el logotip d'aquesta data tan marcada al calendari culer. Un escut del Barça amb el 125 en forma de pilota al centre és el que destaca. I és el que des del club blaugrana ja han deixat veure.

125 Aniversari FC Barcelona presentació / Foto: Carlos Baglietto
El nou logotip presentat pel Barça / Foto: Carlos Baglietto

Ja s'ha iniciat el compte enrere al Barça. La nova versió del Cant del Barça i el logotip especial per a aquesta celebració ja han vist la llum. I ben aviat anirem coneixent tot allò que envoltarà la gran festa que es farà d'aquí a un any. De moment, visió de futur molt clara i amb Joan Laporta i David Carabén molt ben alineats i agafant la mateixa direcció.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!