El doblet no ha pogut ser. El Barça ha perdut la final de la Copa del Rei contra el València després d'una primera part desastrosa i en què ho han provat a la segona part però els hi ha faltat encert. Després de cinc anys, els blaugrana tornen a perdre una final.

11 subcampionats de Copa del Barça

El Barça és l'autèntic rei de Copes, en té 30, i fins aquest dissabte havia guanyat quatre de seguides. Ni Athletic Club, ni Sevilla (en dues ocasions) ni Alabès havien pogut destronar el Barça, però ha arribat el València en l'any del seu centenari i han sumat un títol que no veien des de feia onze anys.

Messi trist final copa rei barca valencia

En els últims anys la Copa estava tenyida de blaugrana i han hagut de passar cinc anys per perdre una nova final. El 2014, el Madrid va aixecar el trofeu en aquell fatídic any del Tata Martino i la famosa cursa de Bale per la banda. 

Amb aquesta final perduda ja són 11 subcampionats de Copa per al Barça que necessita un gran canvi de cara la temporada vinent. València ara mateix és una festa i estan celebrant el títol amb tots els honors. Els chés han realitzat una gran temporada amb la classificació per la Champions League i es van quedar a les semifinals de l'Europa League.