Després de l'emoticona enfadada i de la publicació esborrada, Arturo Vidal torna a parlar davant dels micròfons per dir-hi la seva en la polèmica creada de fons. El futbolista xilè, definint el seu moment actual com a "feliç", reconeix que se sent molest per no ser titular al Barça.

"En els últims partits igual he estat una mica molest, però seguirem lluitant. Vénen molts partits importants. Està recent començada la temporada i esperem ser titulars", ha manifestat Vidal just després d'aterrar a Miami on els propers dies està convocat amb la selecció xilena. A més, ha reconegut que en el fons de les seves publicacions hi havia aquest sentiment enfadat per no ser titular després de confessar als periodistes que "no era només per això".

Arturo ha seguit explicant que potser hi ha hagut un cert malentès perquè "la gent de vegades s'ho pren d'una manera diferent". I sobre el possible conflicte amb Ernesto Valverde també ha estat molt clar: "Quan tinc algun problema o enuig vaig a l'entrenador i parlo amb ell".

Arturo Vidal Barça   EFE

EFE

Unes paraules del futbolista xilè que reconeixen la situació incòmoda, però amb un to conciliador. Arturo Vidal marxa amb la selecció xilena i ja veurem si a la tornada agafa la titularitat o, pel contrari, segueix ocupant un lloc a la banqueta del Barça.