La victòria del Barça davant la Reial Societat a la final de la Supercopa d'Espanya ha portat cua després de l’enorme diferència de gols: 1-10. L’entrenador de les donostiarres, Gonzalo Arconada, s’ha mostrat visiblement afectat en la roda de premsa i ha carregat contra la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Sigui per la superioritat blaugrana o per un mal partit de les basques, la diferència de nivell entre les dues finalistes ha sigut exagerada. Arconada ha afirmat que, a parer seu, “l’única opció que hi havia era que guanyés el Barça”, i que “la Federació haurà de valorar si volia que patíssim aquesta humiliació”.

A més, el tècnic ha donat a entendre que la diferència entre el Barça i la resta d’equips és massa gran: “És una cosa que ha de reflexionar la Lliga i la Federació. Si és així com volen fomentar el futbol femení, que cada cop hi hagi més jugadores estrangeres i que les jugadores nacionals estiguin a la banqueta”. Recordem que, en l’onze titular del Barça, tres jugadores eren de nacionalitat estrangera: Caroline Graham Hansen, Asisat Oshoala i Lieke Martens.

Malgrat la dolorosa derrota, el tècnic s’ha mostrat orgullós de les seves jugadores i “d’haver jugat una semifinal i una final de la Supercopa, i estem convençuts que no serà l'última”.