El Barça no dona treva i guanya la primera Supercopa d'Espanya femenina de la història. I ho ha aconseguit amb una golejada d'escàndol en la final disputada contra la Reial Societat. L'estadi d'El Helmántico de Salamanca ha gaudit de gols i de l'espectacle blaugrana (1-10).

Un sac de gols

El domini, la possessió i les ocasions només han tingut el color blaugrana, de groc en la final. Cada recuperació era una clara opció de gol i cada possessió es convertia en un maldecap per a les basques. I aquest control del Barça ha quedat reflectit en el marcador en els primers deu minuts: dos gols, un al 5 de Marta Torrejón i un segon al 7 d'Alèxia Putellas.

Però és que això no ha estat tot perquè entre el 30 i el 45, abans del descans, s'han repartit quatre gols més del Barça: repetició de Torrejón, també d'Alèxia, i estrena d'Oshoala i de Caroline Graham Hansen.

Marta Torrejón Barça FC Barcelona

FC Barcelona

Un 0-6 que tenia favorable el Barça en la mitja part, que ha no estat definitiu. Però tot i que la final i la Supercopa estaven més que mig adjudicades, les blaugrana no han frenat. A la represa Oshoala ha completat el doblet i Torrejón, la lateral del Barça, ha completat el seu particular hat-trick.

El Barça, tot i guanyar per vuit gols de diferència, tampoc ha afluixat el ritme. Dos pals de Graham Hansen han fet més emocionant i encara més abusiu un marcador d'escàndol. Que s'ha completat amb els gols de la jove Candela Andújar i el quart de Torrejón, la protagonista absoluta del partit. La Reial Societat, però, ha pogut fer el gol de l'honor amb  una diana de Manu Lareo.

El Barça torna a aixecar un títol

I d'aquesta manera el Barça torna a recuperar l'hegemonia a Espanya. Després d'una temporada en blanc de títols, tot i arribar a la final de la Women's Champions League, torna a aixecar un títol dos anys després. L'última vegada que les blaugrana van guanyar una final va ser a la Copa de la Reina de la temporada 2017/18.

Ara bé, aquesta temporada aspiren a tot. Liderant amb fermesa la Primera Iberdrola, als vuitens de la Copa de la Reina i als quarts de la Champions. I per començar ja tenen el primer títol de la Supercopa d'Espanya en la primera edició de la competició.